Gratis patroon omslagdoek haken

Datum van publicatie: 08.03.2021

Het haakpatroon staat helemaal uitgeschreven en is ideaal voor beginners. Deel jouw creatie op  Facebook of Instagram met wolplein.

Herhaal van °-° tot er 5 vasten over zijn in het midden van de rij. Als je het haakschema even bestudeert, zie je dat we ons omslagdoek beginnen haken in het midden van de langste zijde waar dus géén rode rand komt. Haak in de eerste 2  lossenlussen telkens 2 vasten, haak in elk van de 3 volgende stokjes telkens een vaste. Rij 1: Haak 11 lossen. Op de website va Ravelry kun je deze mooie omslagdoek vinden.

Wij zijn benieuwd hoe jouw omslagdoek is geworden. Stijlvolle mode- en woonaccessoires in de Scandinavische stijl haken. Haak 1 stokje in het volgende stokje. Toer 6: 3 lossen, breien en naaien van haar heb meeg?

Herhaal - tot het einde.

Welkom op de nieuwe website van Wolplein! Herhaal °°-°° tot het einde. Op de website va Ravelry kun je deze mooie omslagdoek vinden.

Hierbij het patroon van de ronde omslagdoek Fenna Herfst

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met gratis patronen, inspiratie, acties en nog veel meer. Haak 3 lossen. Home Blog. Sla 1 stokje, 2 lossen en een stokje over en haak 7 stokjes in de volgende lossenlus. Toer 6: 3 lossen, 4 stokjes in het laatste stokje van de vorige toer, 1 vaste in het 3 de stokje van de vorige toer, 5 stokjes in de vaste van de vorige toer, 1 vaste om de ketting van lossen, 5 lossen, 1 vaste om de ketting van lossen, 5 lossen, 1 vaste om de ketting van lossen, 5 stokjes in de vaste, 1 vaste, 5 stokjes in de 3 de losse van de vorige toer.

  • Gratis haakpatroon met heel veel foto's erbij.
  • Scoodie 20 haakpatronen voor scoodies in veel verschillende stijlen en kleuren. Gratis en in het Nederlands geschreven.

Op deze website is het patroon te vinden van een "nostalgische" stola, gratis patroon omslagdoek haken. Gehaakte omslagdoek of stola.

Gevonden op Veritas. Ik vind dit erg praktisch maar dat is voor elk individue anders. Het haakpatroon staat helemaal uitgeschreven en is ideaal voor beginners!

Filter uw resultaten

Haak 1 stokje in de eerste lossenlus. Maar in dit filmpje kun je wel zien hoe je de picot met 3 lossen en een vaste vormt. Wat heb je nodig?

Deze mooie omslagdoek wordt gehaakt met stokjes en lussen. Gevonden bij Made by Leen! Natuurlijk Haken Stijlvolle mode- en woonaccessoires in de Scandinavische stijl haken.

Maar ook de nieuwste producten en pakketten. Omslagdoek gratis patroon omslagdoek haken van Durable katoen.

Je haakt nu als volgt door:

Haak vervolgens 3 lossen en haak nog een stokje in dezelfde lossenlus. NIcole op 30 juli Heel mooi ga het ook proberen Gr Nicole. Gehaakte omslagdoek of stola. Ik ben altijd heel nieuwsgierig geweest naar haar persoon ook omdat ik op zijn minst mijn liefde voor haken, breien en naaien van haar heb meegekregen. De website van Wollige Verhalen met een vertaling van Omslagdoek Penelope.

Ziggo login router Rights Reserved. Maar in dit filmpje kun je wel zien hoe je gratis patroon omslagdoek haken picot met 3 lossen en een vaste vormt.

Toer 4: 3 lossen, 1 vaste om de ketting. Menu Winkelwagen 0. Gratis haakpatroontjes omslagdoeken. Op de website kun je het haakpatroon voor deze mooie sjaal vinden. Haak 7 stokjes in de eerste "lossenlus".

Laat een reactie achter

Haak 2 lossen en haak 7 stokjes in de laatste lossenlus. De website van Wollige Verhalen met een vertaling van Omslagdoek Penelope. Het haakpatroon kun je vinden bij The Moogly Blog. Sla 2 stokjes over.

Als je een haakschema weet te interpreteren heb je meteen door hoe de vork aan de steel zit! Dit exemplaar heet Heathered Eyelits. Hoe maak je het.

Goed om te weten:

Comments

  1. Chanique
    Gratis haakpatroontje van een tweekleurige puntsjaal.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |