Haar verven zwangerschap forum

Datum van publicatie: 27.03.2021

Alles over prenataal onderzoek. Mijn kapper zegt indd ook gewoon verven. MaMa Fanatiek lid.

Dat is wat mij is geadviseerd door de kapster. Ik verf al jaaaaaren mn haar zelf, ook kwaliteitsverf.. Van Kobi In Babynamen. Van baby tot peuter. Verven is niet schadelijk voor de baby maar de kleur kan - vanwege jouw gewijzigde hormoonhuishouding - anders uitpakken dan gewenst. Ik persoonlijk zou blonderen wel overslaan omdat mij dat wel wat erg heftig lijkt, maar aan de andere kant wordt dat ook gewoon t zelfde opgenomen als 'gewone verf'.. Heb dus tijdens al mijn zwangerschappen gewoon mijn haar geverfd: mijn 2 kids hebben er niks van overgehouden en van de derde ben ik nog zwanger dus dat weet ik niet … nee, hoor… gewoon je haar verven!!

Waarom teleurgesteld ! Ik heb al eens haar verven zwangerschap forum gereageerd op dezelfde vraag, niet dan. De merken syos en L'Oral heeft die volgens mij. Die beperkt zich toch alleen tot Duitsland, maar kan je geruststellen hoor. Heb ze tot nu toe 1x geverfd. Maar zelfs daarna wordt het afgeraden om berhaupt je haren te verven tijden zwangerschap door het RIVM.

Ga naar pagina ...

Zoeken naar:. Mijn kapper heeft gezegt dat het geen kwaad kan welke kleur je ook pakt. Ik zit hier ook mee. Zwanger en fit. New born set. ALs het echt slecht zou zijn zouden de kapsalons het zelf ook niet doen neem ik aan. Van Smamab In Zwangerschap 44 4 dagen.

Heb voor 't zekere ook nog es mijn gyn. Tijdens mijn vorige zwangerschap verfde ik het lichtblond en toen werd het ineens oranje!!. Dus je mag gewoon je haar verven!. Profiteer van last minute prijzen. Henna is voor je huid wel goed, maar weet wel dat je goedkoop bier bavaria blik kleur er haar verven zwangerschap forum uit kunt knippen. Ik zit hier ook mee.

Wat wij doen

Off topic. A Fanatiek lid. Ondanks mijn 25jaar heb ik toch al wat last van grijze lokken tussen mijn anders zo zwarte haar. Haaruitval kan trouwens ook zo gebeuren tijdens een zwangerschap, heeft niet toevallig met producten te maken.

Ok of misschien bij zo'n natuurwinkel. Heb voor 't zekere ook nog es mijn gyn. Van Caatjemaatje In Overig 25 2 dagen. Groetjes Renata! Zal nog 2 keer gebeuren.

Cookies en privacy

Annuleren Sluiten. Uitgroei heb ik niet gehad vanwege geen kleurverschil en heb het regelmatig laten knippen en brushen. Ja ik zat ook al te denken als je kapster bent kom je ook met verf in aanraking.. New born set. Kon geen kwaad volgens mijn vk.

De verf gaat in het haar zitten en trekt niet in de hoofdhuid. Verven is geen probleem. Gelukkig kleur ik mijn haar altijd lichtbruin dus hoef me iig geen zorgen kado voor zwangere vrouw maken haar verven zwangerschap forum bleken.

Huisverfjes om het zo maar te zeggen mag ook gewoon hoor. Se souvenir de moi. Ik kan het erg hard gebruiken maar ik wacht nog even een weekje gewoon voor de zekerheid Liefs, Hopefulness. Ik helemaal in paniek de vk gebeld en die zei: ja, dat heb ik ook weleens gelezen.

Populaire onderwerpen. Een onderwerp aanmaken. Waarom teleurgesteld

Ja dit is geen enkel probleem. Van Smamab In Zwangerschap. Kan gewoon kan alleen zijn dat de kleur iets anders uitpakt heb ik wel gehoord! Ok bedankt voor je reactie.

Goed om te weten:

Comments

  1. Menu Zwanger worden Vruchtbare dagen berekenen Kinderwens en voorbereiding Ben ik zwanger? Hallo, Gefeliciteerd allemaal, vindt het heel leuk om met jullie mee te lezen, want dit is zo onzekere periode en alles is heel herkenbaar.
  2. Burkely luiertas. Alles over de babyuitzet.
  3. Vorige week deze vraag aan mijn verloskundige gesteld. Pseudo of email.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |