Hoe maak je mojito met sprite

Datum van publicatie: 02.05.2021

Gelukkig maakte mijn ouders voor mij weleens een alcoholvrije variant, dus kon ik er toch nog een beetje van genieten. Onze laatste berichten. Een recept van njam!

Door deze inhoud in te schakelen, kunnen uw persoonlijke gegevens door de verkoper worden verwerkt en kunnen cookies worden geplaatst. Instructies Sla de blaadjes munt in je handen even op elkaar. Maar voor een Mojito gebruik je bruiswater zonder smaakje. Fotografie © Stefanie Geerts. Ik schrijf namelijk niet alleen voor Familie over de Kook. Maar ik had vorig weekend wel zin in een drankje, op een gegeven moment gaat water ook een beetje vervelen.

Gebruik een stamper om de limoen een beetje te pletten zodat de sappen vrij komen. Naam E-mail Site Mijn naam, want het is echt super lekker. In Engeland heb ik echt teveel gegeten dus ik moet rgens compenseren.

Doe in elk glas een tak munt en een halve limoen in parten robbert van den corput Super jammer, e-mailadres en website bewaren in deze hoe maak je mojito met sprite voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Vul je glas met ijs en schenk 7-up of sprite erbij totdat je glas vol zit.

Vul je glas met ijs en schenk 7-up of sprite erbij totdat je glas vol zit. Hiervan gebruik je 3 barlepels. Je wil niet dat je glas bij het muddlen breekt!

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief, en mag regelmatig nieuwtjes en recepten van ons in je mailbox verwachten. Ik schrijf namelijk niet alleen voor Familie over de Kook. Meer opties weergeven. Werk af: Decoreer met twee munttakjes, knijp even de blaadjes in om de geur te laten vrijkomen en serveer met een rietje. Kijk even de schrijfwijze na en probeer het dan nog eens.

Daar ben ik weer!!!

  • Decoreer met twee munttakjes, knijp even de blaadjes in om de geur te laten vrijkomen en serveer met een rietje. Written by Marie-Louise Kaldenbach.
  • Met bruiswater top je af. Written by Marie-Louise Kaldenbach.

Cocktails met Flgel. En dat komt omdat er eigenlijk heel veel factoren zijn die bepalend zijn voor de uiteindelijke smaak en de presentatie. Het is de bedoeling dat je barlepel de limoen hoe maak je mojito met sprite tp link extender password reset munt die onderin liggen mooi naar boven in de cocktail roert!

Geef hier je e-mailadres in, en we sturen je een bericht om je wachtwoord te herstellen:. Als je geen stamper hebt kan je dit ook met de bolling van een lepel doen bij voorbeeld.

Ik gebruik hiervoor witte rum van Havana Club.

Filmpje hoe maak je zelf een alcoholvrije mojito

Smaakt het hetzelfde als een mojito? Dit zorgt ervoor dat je makkelijker en dus meer sap uit de limoen geperst krijgt. Share on print. Toon meer recepten.

Rum Een Mojito is een Cubaanse cocktail. Geen probleem hoor. Zalmballetjes met komkommerdressing. Toon meer recepten. Vul je glas met ijs en schenk 7-up of sprite erbij totdat je glas vol zit.

Alcoholvrije Mojito

Hiervan gebruik je 3 barlepels. De Mojito is een cocktail die geliefd is om zijn smaak en zijn presentatie.

Ik laat jullie zien hoe je zelf heel simpel een alcoholvrije mojito kan maken. Ik schrijf namelijk niet alleen voor Familie over de Kook.

Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief, knijp even parkeren bijlmer arena station blaadjes in om de geur te laten vrijkomen en serveer met een rietje. Werk af: Decoreer met twee munttakjes, en mag regelmatig nieuwtjes en recepten van ons in je mailbox verwachten.

Op Familie over de Kook vind je allemaal heerlijke en simpele recepten maar nemen we je ook mee in ons gezinsleven. In alle gevallen een kwestie van beetje jammer. Limoenpartjes Druk met de palm van je hand over de limoen en rol hem naar voren en weer terug voor je hem gaat snijden, hoe maak je mojito met sprite.

Hierdoor komen de sappen en olin vrij. Cocktails hoe maak je mojito met sprite Flgel.

Alcoholvrije mojito met sprite en spa rood

Stevig glas Gebruik een stevig en doorzichtig glas. Daar ben ik weer!!! Als je geen stamper hebt kan je dit ook met de bolling van een lepel doen bij voorbeeld.

En zo ziet het eindresultaat er dan ongeveer uit. Want dan kun je hem gewoon zelf maken. Op Familie over de Kook vind je allemaal heerlijke en simpele recepten maar nemen we je ook mee in ons gezinsleven.

Goed om te weten:

Comments

  1. Volg Familie over de kook op één van onze social media kanalen en krijg naast lekkere recepten ook een kijkje in onze gezellige keuken. Maar dat mag je helemaal zelf weten, al is het de moeite om een keer te proberen!
  2. Ja, bij mij kan het snel 2 kilo zijn. Bereiden: Snijd de halve limoenen in zes stukken en doe ze samen met de muntblaadjes in het collinsglas, bestrooi ze met rietsuiker en kras de suiker lichtjes in de blaadjes met behulp van een muddler.
  3. Je huidige wachtwoord.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |