Houten kerstboom maken vtwonen

Datum van publicatie: 12.03.2021

Wat leuk! Nathalie stoker op 28 oktober am.

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Het is hartstikke leuk om een alternatieve kerstboom in huis te halen, ook zonder allergie of een hekel aan dennennaalden. Bekijk de houten kerstbal op vtwonen.

Ook verkrijgbaar in de VTwonen shop is deze metalen kerstboom van bijna 1 meter en 3 cm hoog. Tenslotte lijmde ik de houten wasknijpers aan de boom met de GluePen van Bosch. Ook uit karton maak je gemakkelijk een kerstboom. Deel deze blog.

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn? Een beetje vroeg misschien, maar ik kon niet wachten. Je kunt er natuurlijk ook stukjes vanaf zagen als je wil.

Helemaal gaaf!. Gerelateerde Artikelen. Plaats een reactie met je naam en e-mailadres!

Inspiratie

Je moet wel even diep in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat. De houten draaiboom Dit is misschien wel de meest bekende en populaire houten kerstboom. Of je nu van monochroom houdt, natuurtinten of juist kleur: zwart met wit past bij alles. Melding verbergen.

Nathalie stoker op 28 oktober am.

Gaaf he. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties houten kerstboom maken vtwonen. Ik wil een e-mail ontvangen wanneer mijn reactie is gepubliceerd. Daarnaast vind ik het super leuk om blogs te schrijven, mensen te inspireren en te helpen bij interieur keuzes. Kies dan voor een kerstboom van keramiek?

Decoratie inrichting

Je draait het touw een paar keer rond de tak, legt een knoopje en verbindt het touw aan het volgende takje op ongeveer een vaste afstand. Vandaag geef ik je 6 leuke, ecologisch verantwoorde kerstboom-ideeën om zelf te maken en toon ik je onze DIY kerstboom! Okee, de eerste trend gaf ik al weg in de eerste alinea: de houten kerstboom.

Kerstboom uit karton Ook uit karton maak je gemakkelijk een kerstboom? Wie een wit interieur heeft, of juist een woonkamer met veel kleur, kan een alternatieve kerstboom een eye-catcher zijn waar je in de donkere dagen voor en na kerstmis veel plezier van houten kerstboom maken vtwonen hebben. Ook met een cactus of andere kamerplant haal je de kerstsfeer in huis. Deze papieren boom stond hoog op mijn wensenlijstje. Je kunt er natuurlijk ook stukjes vanaf zagen als je wil?

Trend 1: De houten kerstboom

Of hang op. De platte boom met plankjes Deze is van onze Christmaholic Lindy , deze platte houten boom is superhandig als je weinig ruimte hebt, want hij neemt niet zo veel plek in.

Oh, die die jij zelf gemaakt hebt, vind ik echt heel erg tof! Vind je wachtwoord terug. Hierna boorde ik de laatste plank loodrecht onder de kerstboom, zodat de boom een poot heeft en recht kan staan.

Plaats een reactie met je naam en e-mailadres, houten kerstboom maken vtwonen. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Zaag de figuur vervolgens uit met woorden voor hints handzaag of elektrische figuurzaag en voila, zodat de boom een poot heeft en houten kerstboom maken vtwonen kan staan.

Hierna boorde ik de laatste plank loodrecht onder de kerstboom. Een beetje als een touwladder. Versier deze dan met houten kerstballen voor een gezellige warme boom! Ik wil een e-mail ontvangen wanneer mijn reactie is gepubliceerd. Vervolgens kun je naar smaak decoreren met lichtjes en versiering.

Jessica J. De volledige DIY lees je hier. Hij staat stevig dus hang er gewoon lampjes in en kerstballen, dan wordt ie vanzelf mooi.

Toch kiezen steeds meer jonge mensen voor andere opties. Ik koos voor een tal wasknijpers, maar dit kan je zelf natuurlijk kiezen. Heel sfeervol en neemt bovendien weinig ruimte in.

Goed om te weten:

Comments

  1. Wij gebruiken christmas cookies om er zeker van te zijn dat jij deze website zo goed mogelijk beleeft.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |