Jeremy vampire diaries season 1

Datum van publicatie: 15.03.2021

Bonnie en Enzo maken plannen voor de toekomst maar dan vermoordt Stefan Enzo. Enzo brengt Sarah en Matt in gevaar.

Wanneer moeder en dochter eindelijk ontmoeten weigert Isobel, Elena's belangrijkste vraag te beantwoorden. Stefan opent zich tot Grams om te zorgen dat Bonnie haar angsten overwint en haar krachten accepteert. Hij onthult ook duistere verleden als een proefpersoon bij het genootschap. An Eternity of Misery 42 m. Silas ontwikkelt een nieuw plan om te sterven en heeft Katherine hiervoor nodig.

Lily geeft een diner om de vrede te vieren, het vijfde seizoen is gestart op 3 oktober Hij is blij wanneer ze een ongewone manier bedenkt om hem te helpen achterhalen wat Rebekah van plan is. Op 11 februari werd bekend dat The CW een vijfde seizoen had besteld van Vampire Diaries, jeremy vampire diaries season 1. Annuleren Opslaan. Hierdoor krijgt hij ruzie met Stefan. In de laatste aflevering van het seizoen wordt de stad overspoeld met spoken die uit zijn op wraak en hun bovennatuurlijke lot willen vervullen.

De duivel is op zoek naar de Mystic Falls Founders Bell , een magische bel die een portaal kan openen naar de hel. Damon en Elena gaan hiervoor samen daarnaartoe, vooral ook omdat Stefan wil dat Elena erachter komt wat ze voor Damon voelt.

Damon doet een ontdekking die hoop brengt. Shane leidt een expeditie naar een verlaten eiland voor de kust van Nova Scotia, waar volgens hem het geheim van het geneesmiddel verborgen ligt. De vriendschap tussen Jeremy en Anna groeit.

Damon is ontroerd door Bonnies cadeau. Alaric ontdekt een cryptische aanwijzing in het Arsenaal. Nadat Bonnie haar vader, komt ze Kol teg.

Stefan ontdekt de reden waarom Alaric zich zo interesseert in de dagboeken over de stad's geschiedenis. I Would for You 41 m.

Les spectacles

Op een dag toen zij samen boodschappen deden, had Bonnie sterk het gevoel dat er nog iemand anders was. Allebei zijn ze onder de invloed van het geheimzinnige monster dat gevangen zat in de kluis. Elena ontmoet een verdrietige en geheimzinnige student op de campus.

Hollywood Reporter. The Departed 42 m! Stefan probeert Elena af te leiden van haar obsessieve relatie met Damon, terwijl Bonnie realistisch probeert te zijn over veranderingen aan Gene Zijde. Haunted 42 m. Een feest bij een doolhof in een masveld eindigt met een vreselijk ongeluk. I Was Feeling Epic 42 m.

The Vampire Diaries

Jeremy probeert uit te vinden waarom Matt zus, Vicki hem ineens afkeurd en uithangt met Jeremy's vijand Tyler.

Wanneer het schooljaar terug begint op Mystic Falls High School zijn Elena en haar vrienden gefacineerd door de nieuwe, knappe, mysterieuse student, Stefan Salavtore. Before Sunset 42 m. Julian wil vrienden worden met de zonen van Lily.

Caroline denkt jeremy vampire diaries season 1 over haar toekomst met Alaric en de tweeling. I'll Wed You in the Golden Summertime 41 m. Kill 'Em All 41 m. Family Ties 42 m. Elena, Bonnie en Matt verrassen Caroline met een feestje voor haar 18e bloemen van servetten. Blood Brothers.

Het scherm vervaagt naar een witte kleur.

Navigatiemenu

Katherine probeert intussen te leven als een mens nadat Elena haar de genezing toediende. Esther is de originele heks en de moeder van Klaus en Rebekah. Matt reageert als Enzo zich misdraagt.

Damon en Elena krijgen hierdoor een relatie. I Alone 41 m. Het is Elena's 18e verjaardag en in haar zoektocht naar Stefan probeert Damon haar te weerhouden iets te doen dat de aandacht van Klaus zou kunnen trekken.

Heart of Darkness 42 m.

Goed om te weten:

Comments

  1. Elena krijgt verontrustende berichten van Klaus.
  2. Damon vertelt Stefan de verbluffende reden van zijn terugkeer naar Mystic Falls.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |