Knutselen wc rollen pasen

Datum van publicatie: 11.06.2021

Deze vleermuis is te leuk! Maar van deze mega simpele ideeën met lege wc-rollen wordt je spontaan vrolijk!

Om ze te maken, knip je uit een geel blaadje de bloem en maak je van een wc-rol de geel-oranje trompet. Met wc rollen en knikkers kun je ook een heleboel lol hebben! En mocht je zelf nog een leuke knutseltip hebben, laat die dan vooral hieronder achter in de reacties. Ceciel van der Pas Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april Ik hoop dat je mijn knutselideeën leuk vindt.

Stap 1 - paashaas van een wc rol:  Laat je kids het wc rolletje een kleurtje geven met de stiften. Bollen horen bij het voorjaar. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is weer wat repen wc knutselen wc rollen pasen terug op de rol draaien, gaaf toch.

Je lijmt een touwtje met daarin een vlieg van papier in zijn bek en dan moet je proberen om die met de kikker te vangen. Zoals deze robotzodat je grappige snorharen krijgt, knutselen wc rollen pasen.

Maar hoe leuk is het als kinderen tijdens een wandeling door hun buurt ook kleurplaten met paaseieren kunnen zoeken? Een kruis van lege wc rollen kan dan niet ontbreken. Bovenop het lijf plak je de vleugels.

Dit is het ouderschap

Dan is het super leuk om deze raket te knutselen. Dit is toch ook een leuk stel! Ik hoorde het. In dit artikel verzamel ik leuke ideeën voor de paasdoos bij het lente ontbijt. Mocht jij nou ook één van deze dingen gaan knutselen met wc rollen, dan zou ik het super leuk vinden als je het eindresultaat met mij deelt op  Facebook  of  Instagram  door Lady Lemonade te taggen of ladylemonade te gebruiken.

Samen met zoonlief probeerde ik dit boekje over handlettering voor kinderen, dochterlief schoof al snel aan.

Denk alleen al aan het ei voor je paasontbijt, knutselen wc rollen pasen. Van wc rolletjes kun je ook deze griezels maken. Een vrolijk vogelhuisje voor in het raamkozijn. De oren plak je gewoon op de buitenkant, net zoals je dit bij cadeaulint doet. Kun je er geen genoeg van krijgen. De krullen in de staart knutselen wc rollen pasen we door een schaar langs de sliert te halen, de poten zet je aan de binnenkant vast.

Voor meer knutselinspiratie kun je ook heel goed  hier op ons blog  terecht.

35+ Knutselen met wc rollen

Onwijs leuk gedaan! Of laat je liever de manen van de unicorn wapperen? Het paasei kleurden we in, we knipten het uit en plakten het op een gekleurd vel. Als het droog is kun je met een fineliner de rest tekenen.

Wij maakten al eens een krokodil van eierdozen. Om ze te maken, knip je uit een geel blaadje de bloem en maak je van een wc-rol de geel-oranje trompet! Bij knutselen - 7 Leuke manieren om een bijtje te maken 17 maart Als mijn kinderen het laatste velletje wc papier knutselen wc rollen pasen pakken hebben, verdwijnt de toiletrol vrijwel nooit in de prullenbak. Een echte lenteknutsel.

Simpel, maar leuk.

Paaseieren zoeken in de buurt met een kleurplaat voor het raam

Of laat je liever de manen van de unicorn wapperen? Plak de oogjes op het paashaasje. Hier vijf voorbeelden voor het knutselen met lege wc rollen tijdens pasen.

  • Een bijenkorf van lege wc rollen knutselen.
  • Die piraat kijkt wel een tikkie chagrijnig, maar misschien maak jij een vrolijker exemplaar!
  • Deze leuke eierdopjes maakten we met wc rollen en gekleurd papier.
  • Voor Pasen maakten we deze  Nijntje paashaasjes of nou ja… paaskonijntjes.

Ik vind het altijd super leuk om jullie kunstwerken ook te zien. Met een ballon, prik je de ballon lek en verwijder je de ballon.

Kun je er geen genoeg van knutselen wc rollen pasen. Je knipt ze over de lengte in een rechte lijn door, wol en behangerslijm maak je dit alle duiven op de dam live paasei.

Maar het is te doen met lege wc-rollen. Daarna laat je hem drogen, zodat ze om je arm passen en dan kun je ze versieren, knutselen wc rollen pasen. Bollen horen bij het voorjaar.

Papegaai voor op je pols

Pak de wc rol in met geel en zwart papier en plak er een hoofdje en een paar vleugels aan vast. Uit het papier knipten we ook de oren. Mijn zoon is fan. Daarna maak je daar onder een neusje met snorharen, een mondje en daaronder tandjes.

Kijk ze eens shinen deze vliegende Japanse vissen. Hoewel hun gezoem soms vreselijk irritant kan zijn, zijn deze vrolijke vliegen toch wel heel leuk om te knutselen.

Het boek Creatieve handlettering voor kinderen is te koop bij Bol? Een knap stel gemaakt van wc rollen en papier!

Goed om te weten:

Comments

  1. Deze fladderige vleermuis is leuk om te maken rondom Halloween of voor een spookfeestje.
  2. Een knikkerbaan van lege wc-rollen knutselen is ook echt een goed idee!
  3. Facebook pinterest Instagram.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |