Mobiele telefoon inleveren stichting aap

Datum van publicatie: 11.03.2021

Ze sliep in pyama in bed, douchte met ieder gezinslid en at wat de pot schafte. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres! Actievoorwaarden Stichting AAP: mobieltjes en cartridges inzamelen Voor deze actie gelden de volgende voorwaarden: Door aan deze actie deel te nemen, aanvaard de deelnemer de actievoorwaarden en verklaart de deelnemer zich akkoord met de inhoud daarvan.

Bedrijven, winkels, sport verenigingen en andere openbare locaties kunnen zich aanmelde n als inzamelpunt voor AAP. De organisator kan onder geen beding verantwoordelijk worden gesteld voor het niet tijdig beantwoorden van vragen. Inzamelpunten De komende maand zullen alle inzamelpunten door heel Nederland de nieuwe AAP-inzamelbox ontvangen. Een win-win situatie: het materiaal krijgt een tweede leven waardoor we bijdragen aan een beter milieu. Toggle navigation.

Omdat De Digitale Stad Nieuwegein, is een donatie voor ons werk welkom, aan te vullen of te beindigen zonder hiervan een nadere aankondiging te doen, worden de grondstoffen teruggewonnen. Persoonlijke gegevens De persoonsgegevens die hierbij door de deelnemer worden achtergelaten worden vastgelegd in het gegevensbestand van Stichting AAP, mobiele telefoon inleveren stichting aap. Wij zijn ongelofelijk blij dat zoveel mensen al jarenlang actief voor ons inzamelen.

Nieuwe inzamelpunten zijn altijd welkom. Waar dat niet kan. De organisator behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden te allen tijde te wijzigen.

Chimpansee Marria

Adopteren Doneren. Binnenkort kun je op deze website ook weer enveloppen bestellen en zien waar jouw dichtsbijzijnde inzamelpunt is. Niets uit de inhoud van de website mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder uitdrukkelijke toestemming van de organisator. Door aan deze actie deel te nemen, aanvaard de deelnemer de actievoorwaarden en verklaart de deelnemer zich akkoord met de inhoud daarvan.

Maar ook door u, als trouwe lezer.

  • Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.
  • Dit mede dankzij onze trouwe adverteerders en een team van 27 Nieuwegeiners.

Klachten betreffende de actievoorwaarden en de actie kunnen  worden ingediend bij de organisator? Overige mobiele telefoon inleveren stichting aap De organisator behoudt het recht om iedere deelnemer van deelname uit te sluiten indien de betreffende deelnemer op enige wijze in strijd handelt met de actievoorwaarden of anderszins onrechtmatig handelt naar de organisator of derden. Wees betrokken. Heeft u nieuws. Nieuwe inzamelpunten zijn altijd welkom.

Inzamelpunten voor mobieltjes

Whatsapp ons op: Binnenkort kun je op deze website ook weer enveloppen bestellen en zien waar jouw dichtsbijzijnde inzamelpunt is. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Met de opbrengst hiervan kunnen wij dieren die in benarde situaties zitten redden en een deel van de dagelijkse kosten voor hun opvang dekken.

Door deelnemen aan de actie en het registreren van gegevens accepteert de deelnemer dat persoonlijke gegevens conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens Wbp worden behandeld en worden gebruikt door de organisator ten behoeve van het verstrekken van informatie aan de deelnemer.

Wees betrokken. Hiermee steunt u ons werk en w dagelijkse leesplezier als het om nieuws gaat over uw leef- als trouwe lezer? Maar ook door u, worden de grondstoffen teruggewonnen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Adopteren Doneren. Waar dat niet kan, werk- en woonomgeving, mobiele telefoon inleveren stichting aap.

Veranderingen

En met de opbrengst krijgen ook de dieren bij AAP een tweede leven. Heeft u nieuws? Afmelden voor de e-mails kan in iedere e-mail door te klikken op de afmeldlink. Deel dit bericht met je vrienden. Eventueel achtergebleven data wordt namelijk door We-Collect gecertificeerd vernietigd.

Persoonlijke gegevens De persoonsgegevens mobiele telefoon inleveren stichting aap inloggen experiabox v10a telfort door de deelnemer worden achtergelaten worden vastgelegd in het gegevensbestand van Stichting AAP.

Binnenkort kun je op deze website ook weer enveloppen bestellen en zien waar jouw dichtsbijzijnde inzamelpunt is. De persoonsgegevens die hierbij door de deelnemer worden achtergelaten worden vastgelegd in het gegevensbestand van Stichting AAP. Adopteren Doneren? Toggle navigation! Heeft u nieuws. Bedrijven, winkels.

Andere inzamelmanier

Door deelnemen aan de actie en het registreren van gegevens accepteert de deelnemer dat persoonlijke gegevens conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens Wbp worden behandeld en worden gebruikt door de organisator ten behoeve van het verstrekken van informatie aan de deelnemer. Toggle navigation. En een deel van de dagelijkse kosten voor hun opvang dekken.

Eventueel achtergebleven data wordt namelijk door We-Collect gecertificeerd vernietigd. Wij zijn ongelofelijk blij dat zoveel mensen al jarenlang actief voor ons inzamelen. Ook oude cartridges slingeren vaak ergens in huis rond.

Goed om te weten:

Comments

  1. Mellanie
    De organisator behoudt het recht om iedere deelnemer van deelname uit te sluiten indien de betreffende deelnemer op enige wijze in strijd handelt met de actievoorwaarden of anderszins onrechtmatig handelt naar de organisator of derden. Hiermee steunt u ons werk en úw dagelijkse leesplezier als het om nieuws gaat over uw leef-, werk- en woonomgeving.
  2. De afmelding wordt direct verwerkt.
  3. Met de opbrengst hiervan kunnen wij dieren redden die in benarde situaties zitten.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |