Trommel wasmachine zit los aeg

Datum van publicatie: 08.04.2021

Re: AEG uit ophanging gescheurd Ongelezen bericht door kleystra » 17 nov Juist vandaag is ook de ophanging van de trommel van onze AEG Lavamat gerepareerd nadat de wasmachine enkele dagen geleden met een geweldige klap kapot raakte. Als je wasmachine niet meer werkt, is dat heel vervelend.

Ik heb de AEG lavamat Met auto's heb je terugroepacties ook al zijn de auto's ouder dan 10 jaar. Omdat er 2 ogen en 2 ophangpunten per kant zijn. Het lijkt of de trommel op de een of andere manier niet goed vastzit. Voor onze machine waren wij met verzenden 24 EUR kwijt voor kwaliteits lagers.

Ik lees trommel wasmachine zit los aeg dat deze ook de fout in hun machines niet erkend. Het is een schande hoe AEG met zijn klanten omgaat. Op 30 december 10 gulden biljet 1949 the hoff :Ennuh, etiquette is erg belangrijk op een forum, lagers en manchet vervangen.

Oplossing. Ongelezen bericht door boerderijhuis 07 nov Met onze test zie je in n oogopslag welke wasmachines goed zijn. Op dit moment draait de wasmachine weer omdat de erbij geroepen wasmachinemonteur een nieuw gat heeft geboord om de veer in te bevestigen.

  • De slogan "AEG laat je niet in de steek" krijgt op deze manier wel een zeer duistere betekenis!
  • De trommel van mijn wasmachine is naar beneden gezakt met als gevolg dat ook de rubberen ring vooraan helemaal verdraaid is. Neem even een zaklamp en schijn door de gaatjes heen, vergelijk de linker en de rechterkant eens met elkaar, zodat u kunt inschatten waar u mee van doen heeft.

Daarna de bovenkant verwijderd en gezien dat de veer uit de ophanging was gescheurd. Het is overigens ook niet zo handig om een machine die aangeeft dat er wat mis is lawaai maken te blijven gebruiken zonder de oorzaak weg te nemen. Kosten, afhankelijk van type machine. Klinkt misschien heel stom, ik stel je de vraag toch. Kan een Restaurant bij niet komen opdagen vanwege gezondheidsklachten ivm corona de voorwaarden geldig maken, en per persoon 50 euro vragen? Wij laten de machine ook wel 's nachts draaien als wij in bed liggen en ook wel overdag als wij niet thuis zijn.

  • Met zeer teleurstellende groeten, Nico.
  • Wat kan ik het beste doen? Gepost maandag 1 september

Er had brand kunnen ontstaan met ernstige gevolgen? AEG wasmachine trommel zit vast. Wij laten de machine ook wel 's nachts draaien als wij in bed liggen en ook wel overdag als wij niet thuis zijn, trommel wasmachine zit los aeg. Is prima, maar die zou ook snel gaan? Besparen op waskosten.

Zelf oplossen: trommel van de wasmachine zit los

Hoi, Ook ik kwam na het vervangen van de lagers en simring achter het inscheuren van de ogen van de trommel. U zoekt denk ik een sok of een BH beugel. Re: AEG uit ophanging gescheurd Ongelezen bericht door jjpietje » 02 jan Lavamat L uit mei euro dus niet de goedkoopste.

Van de zomer zelfde probleem mee gehad, aan 1 kant uitgescheurd uit de kunstof ophanging en de andere kant zat er aan te komen!. Registreer nu. En dat bij zo'n dure machine. Overigens over dat 'pootjes' krijgen, trommel wasmachine zit los aeg.

Ik heb ook een AEG-wasmachine en deze staat op een houten vloer.

Zit de trommel in je wasmachine los?

Ongelezen bericht door Bob Schurkjens » 10 jan Reactie van leverancier is dat de energielabels volgend jaar gaan veranderen naar Europes AEG wasmachine W trommel draait niet. Van oudere wasmachines zijn lagers en de motor vaker het probleem.

  • Na het vervangen van deze schokbreker 26 Euro, zelf gedaan was het probleem verholpen.
  • De oorzaak is 9 van de 10 keer lekkage van de waterkeerring die de lagers tegen water in de kuip beschermt.
  • De AEG wasmachine van vraagsteller wandelt niet, schokbrekers zijn vervangen, het probleem is dat de trommel lawaai maakt en ook bijna vastloopt.
  • Helaas heb ik geen gevoelskwestie op wasmachinesnaar gebied

Mooi dat het gelukt is, De trommel van mijn wasmachine is naar beneden gezakt met als gevolg dat ook de rubberen ring vooraan helemaal verdraaid is? Misschien van een andere machine, trommel wasmachine zit los aeg. Forum Witgoed AEG wasmachine: trommel is naar beneden gezakt.

Dan was dit mijn laatste elektrolux aankoop. Met de stelschroef onder wasmachine de wasmachine stabiel maken zodat de onbalans weer balans wordt.

Hallo maison du monde antwerpen schoten. Ben wel 1.

Populair in Elektronica & TV

Heb je het filter er al eens uit gehaald? Wij hebben iets dergelijks ook een keer aan de hand gehad, het bleek te gaan om een defecte schokbreker in de wasautomaat. Vingerafdruksensor Lenovo Tablet 4 10 Plus doet het niet, wat kan ik het beste doen?

Anders kan hij gewoon gaan bonken op zijn standplaats. Het kunnen meer dingen zijn dan alleen de veren maar het is een goede mogelijkheid. Kosten, afhankelijk van type machine.

Goed om te weten:

Comments

  1. Als ik de trommel probeer op te tillen lukt me dat bijna niet.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |