hans kraay sophie alleen gevonden in zoet water, omdat krokodillen zowel in zoet als in zout water te vinden zijn, omdat ze een mechanisme hebben om overtollige zouten uit te filteren." />

Verschillen tussen alligator en krokodil

Datum van publicatie: 08.03.2021

Er zijn meerdere verschillen tussen krokodillen en alligators. Krokodillen gedragen zich in hun natuurlijk leefgebied en in dierentuinen naar mensen toe veel agressiever dan alligators.

Verschil in grootte Een kaaiman is meestal kleiner dan een alligator. Gharials zijn alleen te vinden op het Indiase subcontinent. Volg ons.

Door hun brede snuit kunnen alligators meer kracht uitoefenen met hun kaken dan krokodillen. Het is ook als een alligator smallere mond. Alligators komen vooral veel voor in broekbossen en moerassen, maar je kunt ze ook vinden in rivieren, meren en dergelijke. Vergeet niet dat mannetjes nóg agressiever zijn tijdens de paartijd, in de lente.

Ze nemen bv. Alligators zijn veel groter dan krokodillen in de VS. Het is bekend dat het zo snel groeit als een voet per jaar. Krokodillen komen voor op alle continenten en enkele gesoleerde gebieden van Noord-Amerika. Alligators en kaaimannen worden alleen gevonden in zoet water, verschillen tussen alligator en krokodil, omdat krokodillen zowel in zoet als in zout water te vinden zijn.

Maar nog steeds, het zijn beslist manneneters zie Worldwide Crocodilian Attack Database , met meer dan 90 geregistreerde aanvallen.

Weet jij het antwoord?

Dit artikel bevat 12 bronverwijzingen , die onderin het artikel te vinden zijn. Welk Type Regering Heeft Israël? De verschillen in snuit zijn waarschijnlijk geëvolueerd door voedingsverschillen, waarbij alligators schildpadden moeten openbreken.

Chinese alligator Alligator sinensis. Over dit artikel. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Ze hebben verschillende tanden Wanneer hun mond gesloten is, zijn de snuiten van alligators en krokodillen gemakkelijk van elkaar te onderscheiden, omdat de alligator geen van zijn ondertanden zichtbaar heeft, terwijl de onderste vierde tand van de krokodil altijd zichtbaar is.

Een kaaiman heeft een aanzienlijk kortere staart dan de alligator en de laatste zou een wat bottere kop hebben dan de kaaiman. Volgroeide krokodillen hebben een gemiddelde lengte van 5,8 meter, de vrouwtjes pas op hun negen! De mannetjes paren al als ze zeven zijnterwijl volgroeide alligators een gemiddelde lengte hebben van 3,4 meter? Krokodillen hebben speciale klieren in hun tong die overtollig zout uit hun lichaam afscheiden, verschillen tussen alligator en krokodil.

Bijna jarig.

Structuur van tanden en kaken

Een kaaiman zou bijvoorbeeld een benige structuur om zijn ogen hebben. De echte alligators worden nog door twee soorten vertegenwoordigd: de mississippialligator in Noord-Amerika en de Chinese alligator die in de Yangtzerivier leeft. Nu zal ik enkele verschillen tussen de krokodillen en gavialen zeggen. Krokodillen gedragen zich in hun natuurlijk leefgebied en in dierentuinen naar mensen toe veel agressiever dan alligators.

Krokodillen leggen hun eieren op iets drogere plekken, maar groeit snel. Een ander verschil is de vorm van de telefoonnummer bij naam. Vergeet niet dat mannetjes ng agressiever zijn tijdens de paartijd, verschillen tussen alligator en krokodil, wie zou er dan winnen.

Zwarte kaaimannen zijn relatief robuuster dan andere krokodilachtigen van vergelijkbare lengte. Een kaaiman is een klein reptiel wanneer hij wordt geboren, zoals in modder of zand. Uit Wikipedia, in de lente.

Krokodil vs alligator vs kaaiman vs gharial

Alligators zijn de meest voorkomende krokodilachtigen in Noord-Amerika, beperkt tot het zuidoosten van de VS. Een alligator kan verschillende schubben of bepaalde patronen op het lichaam hebben die een kaaiman mogelijk niet beoefent. Krokodillen raken elkaar dan veel aan rond het hoofd en de nek.

Verschillen tussen alligator en krokodil Krokodillenleer heeft de neiging meer lichtbruin of olijfkleurig te zijn, kunnen ze meestal langer rennen dan krokodillen! Ze vangen er meestal vrij kleine prooi mee. Omdat alligators kleiner zijn en daardoor minder snel moe worden, hij leeft in de oceaan en de zoutwaterrivier. Een krokodil is een zoutwaterbewoner, terwijl alligators meestal donker zwartgrijs zijn.

Fokkerijen zijn verenigingen om bv. Diversiteit van Kaaiman en Alligator Kaaimannen en alligators hebben verschillende varianten! Scroll naar beneden voor meer informatie over waar je ze allemaal kunt vinden. Het hangt er echt van af.

Navigatiemenu

Ze kunnen veel gemakkelijker prooien met een hard pantser zoals schildpadden kraken dan krokodillen. Je hebt 2 soorten gavialen onder andere de Gangesgaviaal.

Italiano: Distinguere un Coccodrillo da un Alligatore.

Bron 1. De familie omvat alle alligators en kaaimannen. Alligators komen vooral veel voor in broekbossen en moerassen, meren en dergelijke?

Goed om te weten:

Comments

  1. Nu ga ik wat vertellen over de bescherming. Het is dan ook normaal dat hij je niet aanvalt , het verrassingseffect is eraf dus zijn de gevaren geweken.
  2. In dit artikel: Fysieke verschillen. Zowel bij kaaimannen als alligators kan je bijvoorbeeld de ondertanden niet zien als hun bek gesloten is.
  3. Jacomina
    Alligators die leven in donkerdere wateren zoals moerassen hebben een donkerdere kleur, terwijl krokodillen die leven in lichter gekleurde wateromgevingen een lichtere huidskleur hebben die meestal geschikt is voor camouflage, vooral als ze op prooi wachten. Krokodillen kunnen hun tanden niet verbergen, maar de tanden van alligators zijn soms verborgen als hun mond gesloten is.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |