Weer op kos september

Datum van publicatie: 09.03.2021

Het weer voor Kos in Kos wordt de komende 14 dagen 24° tot 16°C met een paar dagen kans op lichte regenbuien of aardig wat regen.

De watertemperatuur ligt tussen 16°C en 28°C.

Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken. De zeetemperatuur ligt rond de 28°C.

Het Griekse eiland Kos heeft een mild Mediterraan klimaat Een mild klimaat past bij een eiland in de Middellandse Zee. Juli is op Kos volop zomer. Op een warme zomerdag is dit een aangename verkoeling. Houd er echter wel rekening mee dat ook op Kos het weer sommige periodes aardig af kan wijken van de langjarige gemiddeldes.

Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken. Er valt in maart op 9 Dagen neerslag met een totaal van 30 mm en het is deze maand 22 Dagen droog op Kos, weer op kos september. Weer op kos september Griekse eilanden Kos Klimaat en weer Kos Het klimaat op het Griekse eiland is mild en de zee speelt hier een grote rol. Soms duurt het wat langer totdat de zomer echt op gang komt, soms steekt er ineens een vrij harde wind op die op grote delen van het eiland voelbaar is en er zijn zelfs zomers waarin het weleens een dagje of zelfs twee dagen halflang krullend haar man een periode van twee tot drie weken kan regenen?

Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo.

Home Griekenland Kos Kos. Het zeewater begint wat af te koelen maar is zeker nog niet onaangenaam. Er valt in februari op 12 Dagen neerslag met een totaal van 35 mm en het is deze maand 16 Dagen droog op Kos.

Klimaat Kos

Dat is een fijn vooruitzicht voor uw verblijf! Er valt in juli op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Kos. Voor windsurfers en andere water sporters is het van belang te weten wanneer en waar ze de grootste kans hebben op voldoende wind om hun sport uit te oefenen. Dat betekent dus wel een jasje of vest meenemen voor de avonduren. Met een mediterraan klimaat ben je hier verzekerd van warme zomers en milde winters.

Kos heeft een mediterraan klimaat. Is het de perfecte moment om te gaan naar Kardamaina en Kefalos. Bewolking en ook neerslag zijn niet vreemd in april.

Het is 55 dagen droog in de winter. Indien u verder gaat, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen? Er valt in maart op 9 Dagen neerslag met een totaal van 30 mm en het is deze maand 22 Dagen droog op Kos, weer op kos september.

Met een perfect klimaat , is september een aanbevolen tijd om op deze plek te gaan. De oppervlakte van Kos is km². Kos ligt in Kos.

Kos in het kort Plaats in Kos Vliegtijd 3 u. Legende: perfect weer goed draaglijk slecht heel slecht. De watertemperatuur ligt rond de 23C. Klimaatinfo van Kos. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. Waar het weer op kos september soms wel 31 graden kan worden is het in de winter een stuk kouder met zo'n 10 graden.

Warm en zonovergoten

Bekijk eens onze weerinformatie en onze adviezen op deze pagina. Er valt in mei op 6 Dagen neerslag met een totaal van 10 mm en het is deze maand 25 Dagen droog op Kos. Veelgestelde vragen Waar ligt Kos? Het gemiddelde klimaat van Kos , de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden.

Bestemmingen Plaatsen. Klimaat en temperatuur in Kos Ga je naar 'fietseiland' Kos op vakantie, waar naartoe? Kos in september: gemiddeld weer en klimaat, dan wil je uiteraard graag weten wanneer het weer zich hier van z'n beste kant laat zien, weer op kos september. Het eiland Kos heeft een mediterraan klimaat. De zeetemperatuur ligt rond de 19C.

Er valt in totaal 26 mm neerslag op 17 dagen. Kos heeft een mediterraan klimaat.

Kos Jaarlijks Weer

Met ideale weersomstandigheden , is september een aan te raden tijd om daarheen te gaan in Kos. Er zit verschil in de prijs voor vaccinaties bij de verschillende vestigingen van de GGD. De echte drukte is in juli en augustus.

Ben je in Kos geweest. Het is 87 dagen droog in de zomer. Maar gelukkig stijgt het kwik vanaf februari alweer. Weer in augustus op Kos?

Goed om te weten:

Comments

  1. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid.
  2. Het klimaat is heel aangenaam op die plek in deze maand.
  3. Gemiddeld is het maximaal 28°C in augustus op Kos en minimaal rond de 25°C.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |