Ziggo app werkt niet met chromecast

Datum van publicatie: 16.04.2021

Met hetzelfde tijdelijke codenummer als mijn Chromecast. Hier hetzelfde probleem met streamen naar chromecast, maar dan op Android. En inderdaad, geen enkele helpdesk Ziggo, Google en Netflix weet wat er aan te doen is….

Ziggo Mediabox Next is groot succes Reacties 12 reactie s. Voer je postcode en huisnummer hierboven in de storingschecker om te zien of er een storing is. Hier hetzelfde! Nu ook zelfs niet meer na resetten. Gebruik je een VPN-verbinding? Geven allebei dezelfde foutmelding.

Hoe kan ik die bronop de chromecast installeren. Skip to content Met de Google Chromecast kun je eenvoudig live tv vanuit de Ziggo Go ziggo app werkt niet met chromecast streamen naar een tv scherm. De ene keer werkt die en zonder enige logische verklaring werkt die dan weer niet, bijvoorbeeld als ik van de kameleon eindhoven ene youtube filmpje naar de andere ga.

Maar op de raarste momenten is het icoontje dan weer verdwenen. We hebben al deze stappen doorlopen? Bij instellingen heb ik dan wel gekozen voor TP netwerk.

Is er geen storing? Ga zelf aan de slag

Je kan deze bijvoorbeeld niet terug zetten naar fabrieksinstellingen of iets dergelijks. Ziggo GO gebruiken. Blijft nog steeds branden. Bij wie moet ik zijn om het op te lossen? We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.

  • Het dient om te casten vandaar de naam. In ons appartement hebben we wi-fi.
  • Een veelgehoord probleem is dat dit Chromecast icoon niet verschijnt.

Je hebt minimaal Android 4! Bijten Horizon en Chromecast elkaar niet. Hi, Ik heb sinds vandaag dezelfde of een vergelijkbare foutmelding.

Gebruikersnaam of e-mail. Via Google home zag ik toen ook de chromecast staan dus hop ik naar YouTube zag ik t icoontje. Ook zie ik soms een error voorbij komen.

Download de Ziggo GO app

Inderdaad zeg! De ene keer wel en de andere keer weer niet. Want ik word helemaal tam van t ding. Update 23 september - Het probleem is opgelost!

Dit stel je zo in:. De spotify app al opnieuw genstalleerd e. Issues met inloggen! We kunnen wel naar de maan maar een storingsloze overdracht Google Chroom zit er nog niet in…. Maar gebeld met Google via telefoonr. Ik krijg een foutmelding als ik zalm zonder vel bakken in te loggen!

Maak hier je gratis

Verstuur Terug naar overzicht. Er zijn verschillende oorzaken en manieren op dit op te lossen, hieronder een checklist. Ook als ik de app opstarte via de netflix hielp dit niet. Miskoop , gauw teruggestuurd.

  • Zie melding : er is een fout opgetreden hierdoor kunnen we de video niet streamen.
  • Zojuist Spotify Premium aangeschaft met het idee dan ook daar gebruik van te kunnen maken via Chromecast maar op één of andere manier werkt dit niet.
  • Wordt tijd voor een structurele oplossing lijkt mij?
  • Chromecast heb ik gereset naar fabrieksinstellingen en via de Home app opnieuw geïnstalleerd.

Is dit een fout van Netflix zelf?. Reactie Alleen jouw naam wordt zichtbaar. Doet niet wat ie moet doen met installeren, reset, youtube etc.

Hoe beter de WIFI en hoe sneller het internet hoe grote de kans op een goede beeldkwaliteit. Andere apps zoals netflix. Ik heb de extensie ook genstalleerd. Ga dan naar ziggogo.

'Maximaal aantal kijkers bereikt'

Chromecast werkte aanvankelijk super, ik was zeer enthousiast. We hebben een aantal oplossingen voor je verzameld: Keek je via 3G of 4G? Instelling loopt goed tot hij om code vraagt ja of nee.

Interactieve TV.

Ontzettend langzaam in de overdracht van bijv. Gebruik je de Ziggo GO app op een  Windows 10  tablet of laptop. Hoe komt dat!

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |