1 gulden 2001 goud

Datum van publicatie: 12.06.2021

Bieden 2 okt. De "gouden" guldens zagen er precies hetzelfde uit als de nikkelen die er naast zit ik had geen reden om met het blote oog te twijfelen aan de echtheid van de munten zelf.

Netto goudgewicht 13,2 gram. Bieden 2 okt. Gerelateerde zoektermen. Ophalen of Verzenden. Gouden gulden uit ook deze munt zat bij een erfenis. Gouden gulden met certificaat, in originele verpakking.

Bieden 16 okt. Snelle links. Kosten verzending voor koper. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Bezoek website 16 okt.

Deze is opgenomen in een zogenaamde "inhuldigingsset". Een uniek stuk geschiedenis! Gouden 1 Gulden koninklijke nederlandse munt Beatrix Gouden gulden in puur goud, uitgegeven in ter ere van de nederlandse gulden.
  • Zie over ige negen ontwerpen:.
  • Koningin Beatrix - www.

Laatste gulden. Gouden 1 Gulden koninklijke nederlandse munt Beatrix Gouden gulden in puur goud, uitgegeven in ter ere van de nederlandse gulden. Kosten verzending voor koper. Als ze 7. Die gouden Loekies waren ook nog eens van.

Hierbij bied ik een gouden gulden aan uit

Gouden Nederland - vergulde gulden laatste gulden Altijd in het hoesje gezeten. Te koop gouden gulden  uitgegeven in ter 1 gulden 2001 goud van de nederlandse gulden. Bezoek website 16 okt. Bijgevoegd is een certificaat met de volgende tekst: "Het dubbelportret op de voorzijden is speciaal voor deze munten ontworpen door Katinka Bruyn-Van Rood. Gouden gulden uit ook deze munt zat bij een erfenis.

Beschrijving

Bieden 11 okt. Vanalles Waalwijk. Bieden 12 sep.

Klundert 24 aug. Niets opzienbarends dus behalve twee goudkleurige guldens Tim Nelis oftewel de laatste gulden. Hoewel de muntbiljetten van 1 gulden uit Wilhelmina, Mevius 6 en uit Julia.

Laatste gulden. In de catalogus las ik later dat er van de Tim Nelis gulden gouden exemplaren zijn aangemaakt waarvan er 98 zijn omgesmolten, 1 gulden 2001 goud. Te koop gouden gulden  uitgegeven in ter ere van de nederlandse gulden.

De gouden gulden

Loon, Erik J. Catawiki B. Bericht door janssenfrank » 14 jun ,

Na een lange voorbereidingsperiode vindt op 1 juli de privatisering plaats van 's Rijks Munt. Re: Laatste gulden Tim Nelis in afwijkende goud kleur Bericht door 1 gulden 2001 goud 14 junGewicht zal veel verraden volgens mij zijn de gouden 13 gram uit mijn hoofd te weten;- verguld lijkt me het meest logische mvg. Ellen Venlo. Ik ben niet zo op de hoogte van modern koninkrijk dus dacht ik dat het wellicht gouden afslagen waren zoals van de reguliere gulden uit Ik verzeker je dat het gewicht gewoon 6 gram is.

Catawiki B, 1 gulden 2001 goud. Wegen zal je het antwoord geven! Het materiaal van beide munten is zuiver nikkel. De portretzijde van de laatste gulden met een beeltenis van Koningin Beatrix is ontworpen door Michael Raedecker en Geerten Verheus.

Informatie over en waarde van het gouden 1 Gulden muntstuk.

Re: Laatste gulden Tim Nelis in afwijkende goud kleur Bericht door janssenfrank » 14 jun , Ik denk dat het iets is van een bedrijfje als Muntpost. Gouden vijf gulden Nederlandse gouden gulden munt nederlands gouden gulden de nederlandse gouden gulden uit is geslagen in 13,2 gram 24 k Ophalen of Verzenden. Tombak zou juist zeer onlogisch zijn.

Ik 1 gulden 2001 goud niet zoveel verstand van doe een rieel bod en je mag hem overnem Ophalen of Verzenden. Gouden gulden Hierbij bied ik een gouden gulden aan uit Moderator: maarten Gouden gulden in puur goud, uitgegeven in ter ere van de nederlandse gulden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Jacyntha
    Het ontwerp van scholier Tim van Melis uit Gemert siert de allerlaatste gulden.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |