Action zwangerschapstest 1 dag voor nod

Datum van publicatie: 30.03.2021

Ik wacht nu maar rustig af Als de test negatief geeft dat is er nog wellicht te weinig HCG of gewoonweg geen zwangerschap.

Ik had 5 dagen voor menstruatie getest en beide negatief en toen 2 dagen ervoor en heb een streepje. Vind die testen 3X niks!

Van Babywish In Overig 26 3 dagen. Ik wacht nu maar rustig af Je naam of e-mailadres: Heb je al een account? In Nederland zijn er niet veel vroege zwangerschapstests en helemaal niet die een week voor de reguliere menstruatiedatum al kunnen zeggen of je zwanger bent.

Thanks voor de reacties dames. Ik heb 1 dag na mijn nod getest en had echt een vette streep action zwangerschapstest 1 dag voor nod met de normale had ik 1 dag na mijn nod wat betekent imagoschade licht streepje. Inloggen Registreren. Ik had dezelfde test ook voor mijn NOD positief getest, ben nu 11 weken bijna. We waren zo gefrustreerd omdat beide testen van Kruidvat negatief waren en beiden testen van Action waren positief.

Wij wisten dus nog steeds niet met zekerheid of we nou wel of niet zwanger waren.

Pluisjee Fanatiek lid. Dat vond ik persoonlijk erg frustrerend want ik zag soms wel een streepje en mijn man zag steeds geen streepje of een te lichte streep. Heb je erna nog getest?

Over Brabbels

Van felinevdp4 In Babynamen. We wilden ons weer niet al te veel illusies maken, zeker omdat de eerste test van Kruidvat ook twijfelachtig was. De Kruidvat Early zwangerschapstest raad ik af! Gisteren voor een echo geweest en lijk ook een week minder ver te zijn dan we dachten, maar er zit wel echt iets en de test van moeders Voor moeders was ook overduidelijk positief. Ik heb de eerste Action test gedaan op dag 4 vóór de NOD.

Alle forums Bekijk alle artikelen. Je naam of e-mailadres: Heb je al een account?

Inloggen Registreren. Ik heb over een paar dagen mijn NOD en had gisteren al getest. In deze action zwangerschapstest 1 dag voor nod heb ik het over de NOD. Ik nod zou pas 10 januari zijn.

Ik zie idd ook geen streepje kan idd komen doordat je te vroeg test. Barbie super princess hoop dat de 2 v 5 test v kruidvat je straks van je nerdreputatie af helpt ; en je dan aan je nieuwe titel, zwanger ; kunt gaan wennen ; take care. Populaire topics.

Met name de Clearblue digital zwangerschapstest met conceptie-indicator is zeer fijn in gebruik en je kan meteen in woorden aflezen of je wel of niet zwanger bent. Toon Genegeerde Inhoud. In de bijsluiter staat na hoeveel tijd je je test niet meer mag aflezen.

En bij ons gaf ie voor nod al positief aan!

Kon toch niet wachten. En de cb geeft ook niet zwanger aan, niet zoals bij de andere marjolein de slimste mens. Oh dat stuk van je NOD had ik even niet geregisteerd Nee, terwijl de andere testen toch echt 2 streepjes aangeven al zijn het lichten streepjes dus waarschijnlijk weinig hcg nog, dan heb je nu eigenlijk geld weggegooid.

Op de foto zie je ook echt geen plus trouwens. Dit keer zelfs met een dikkere streep. Maar je ziet het heel vaag hoor.

Weet niet of je je ook "zwanger" voelt? Dag daarna het zelfde lijntje dag daarna ook toen ook gelijk kruidvat gedaan en die was veel en veel duidelijker. We wilden ons weer niet al te veel illusies maken, zeker omdat de eerste test van Kruidvat ook twijfelachtig was.

Ik was wel een beetje sceptisch over de betrouwbaarheid, maar ja ik twijfelde ook aan de betrouwbaarheid van de Kruidvat zwangerschapstest die duidelijk veel duurder was.

Je naam of e-mailadres: Heb je al een account. Dus ze werken zeker. Ik dacht wel een hele lichte plus te zien maar mijn man zag het niet en dus telde hij niet als een positieve test. Soms kan een zwangerschapstest al binnen 10 dagen na onbeschermde seks zwangerschapshormonen in je urine vinden. Als je husky pups kopen prijs voor een goedkopere vroege zwangerschapstest wil gaan die wel betrouwbaar is dan zou ik eerder voor action zwangerschapstest 1 dag voor nod Action Lifecare vroege zwangerschapstest gaan.

Deze was overduidelijk negatief! Gezien het feit dat de twee daarop volgende negatief waren.

Ben nu zo onzeker omdat ik nu even niet weet of het wel of gewoon niet is. Hebben deze tests misschien een ingedroogd lijntje waardoor wij denken dat het misschien een tweede lijntje geeft? In Nederland zijn er niet veel vroege zwangerschapstests en helemaal niet die een week voor de reguliere menstruatiedatum al kunnen zeggen of je zwanger bent.

Alle categorien Bekijk alle artikelen. Wij wisten dus nog steeds niet met zekerheid of we nou wel of niet zwanger waren. Komt wel goed!

Goed om te weten:

Comments

  1. Meld je aan bij Ouders van Nu.
  2. Geboortekaartje kiezen
  3. Meld je aan bij Ouders van Nu.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |