Beste wensen in het engels

Datum van publicatie: 15.03.2021

Dutch Dames en heren, het lijkt mij juist hen een boodschap van dank en de beste wensen voor Kerst en Nieuwjaar over te brengen.

English through on account of in order to.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "beste wensen voor" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch In ieder geval wil ik mijn beste wensen overbrengen aan de collega's van Roemenië en Bulgarije, en ik hoop dat zij vanaf 1 januari als volwaardige leden naast ons in dit Parlement zullen zitten.

Dutch Dames en heren, het lijkt mij juist hen een boodschap van dank en de beste wensen voor Kerst en Nieuwjaar over te brengen. EN my best wishes. English dear.

Dutch U hebt de Noord-Ierse autoriteiten een brief geschreven om hun onze beste wensen over te brengen! Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

English to wish to desire? Dutch Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. Dutch Ik maak van de gelegenheid gebruik u allen de disney xd gemistnl wensen voor het nieuwe jaar te doen toekomen en ik dank u voor de uitstekende samenwerking gedurende het jaar Dutch Mijnheer de Voorzitter, beste wensen in het engels, hartelijk welkom en de beste wensen.

Nederlands-Engels woordenboek 1.

Dutch De beste wensen voor Europa en de beste wensen voor Ierland. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. Nog meer vertalingen in het Duits-Nederlands woordenboek door bab.

Dutch Ik wil haar bedanken voor al het werk dat zij op dit terrein heeft verzet en haar het beste wensen voor de toekomst. English through on account of in order to. Meer informatie. English to wish to desire.

  • Meer bij bab. Dutch We zeggen vandaag uCau revoiruD met een stemming van dankbaarheid en onze beste wensen voor de toekomst.
  • English my.

Dutch mijn beste wensen. Dutch Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "beste wensen voor" in Engels.

Dutch De beste wensen voor Europa en de beste wensen voor Ierland. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. Dutch Daarom, mijn beste wensen aan u en uw gezin.

Voorbeeldzinnen

Nog meer vertalingen in het Duits-Nederlands woordenboek door bab. Dutch Ik wil haar bedanken voor al het werk dat zij op dit terrein heeft verzet en haar het beste wensen voor de toekomst. English dear Sir.

Dutch Nogmaals mijn felicitaties en de beste wensen. Dutch Tot slot wilde ik u allen, mijnheer de eerste minister en geachte afgevaardigd. English old sport. Dutch mijn beste wensen. Dutch De beste wensen voor Europa en de beste wensen zelf kruiswoordpuzzel maken Ierland.

"beste wensen" in het Engels

Dutch Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om als Zweeds parlementslid de beste wensen uit te spreken. English because of. Of liever nieuwe woorden leren? Galgje Galgje Zin in een spel?

  • Dutch Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk.
  • Dutch Al mijn beste wensen voor professor Diamandouros.
  • Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "beste wensen voor" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.
  • Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "beste wensen voor" in Engels.

Dutch Ik wil haar bedanken voor al het werk dat zij op dit terrein heeft verzet en haar het beste wensen voor de toekomst. English dear. Dutch Ik maak van de gelegenheid gebruik u allen de beste wensen voor het nieuwe jaar te doen toekomen en ik dank u voor de uitstekende samenwerking gedurende het jaar Dutch beste bladmuziek keyboard kinderliedjes gratis van de klas beste mensen beste mevrouw beste uitvoering beste van beste van het ras beste wensen in het engels vriend beste vriend van de mens beste vrienden beste wensen beste wensen voor besteden besteding besteed besteedbare inkomen bestek bestekmand bestel bestelauto bestelbiljet bestelbus Meer vertalingen in het Duits-Nederlands woordenboek, beste wensen in het engels.

Dutch Mijn beste wensen gaan ook uit naar het Nederlands voorzitterschap, waarvan de zittingstermijn ten einde loopt! English to wish to desire. Dutch Namens beste wensen in het engels Vergadering zou ik u op mijn beurt de beste wensen voor het nieuwe jaar willen doen toekomen? Dutch Mijn beste wensen vloeien ook voort uit het feit dat Groot-Brittanni de kans heeft om samen met Peking in de banden nog sterker aan te halen. Dutch Al mijn beste wensen voor professor Diamandouros.

Vertalingen en voorbeelden

Dutch Mevrouw de Voorzitter, ook míjn beste wensen aan het fungerend voorzitterschap. English dear. Dutch Mijn beste wensen , mits u de weg van het Europa van de vrijheid en de hervorming volgt en niet de weg van de contrahervorming en het obscurantisme!

Nederlands Daugavpils Nederlands David. Meer informatie. Dutch De beste wensen voor Europa en de beste wensen voor Ierland. Dutch In ieder geval wil ik mijn beste wensen overbrengen aan de collega's van Roemeni en Bulgarije, beste wensen in het engels, en ik hoop dat zij vanaf 1 januari als volwaardige leden naast ons in dit Parlement zullen zitten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dutch mijden mijl mijlenteller mijlpaal mijmeraar mijmeren mijmering mijn mijn God mijn besluit staat vast mijn beste wensen mijn beurt mijn excuses mijn fout mijn geliefde mijn genoegen mijn hele leven mijn leven lang mijn oprecht medeleven mijn oprechte deelneming mijn portemonnee zal het voelen Nog meer vertalingen in het Duits-Nederlands woordenboek door bab.
  2. Abdelmajid
    Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |