Blond naar bruin groene gloed

Datum van publicatie: 15.03.2021

Bruin is rood met groen pigment Dit wordt een iets technisch verhaal maar ik hoop dat je het zo duidelijk vind. Ben toen naar de kapper gegaan.

Het kan dus werken, maar wees je bewust van de mogelijke gevolgen op je gewenste haarkleur! Ik heb grijs haar. Ik heb al ketchup geprobeerd wat maar ten dele helpt. Met dit blog willen we je vooral uitleggen hoe groen haar ontstaat, hoe je groenig haar kunt voorkomen én hoe je de groene gloed uit je haar kunt krijgen.

Wil je hier meer over weten? Moet je de ketchup op droog of nat haar insmeren en dan 20 minuten laten intrekken. De producten die hieronder naast elkaar staan heb je beide nodig!

Verven van het haar Is je haar geblondeerd en wil je het verven. Ik heb een vraag, ik verf mijn haar al enige tijd om de anderhalve maand in kleur lichtblond van Syoss alleen de uitgroei. Geplaatst in News door Hannah Koene, blond naar bruin groene gloed. Tallie Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: In mijn huisje Sonja schreef: Krijgen we daar een foto van. Wat ik je aanraad om te doen is een warme blonde spoeling. Citaat van: Excogitation op 18 happie snack noorderplassenSannert Berichten: Geregistreerd: Ketchup werkt tijdelijk.

Ik deed altijd als ik naar een andere kleur ging vanaf blond, gewoon een permanente verf, dit is altijd goed gegaan, kleur viel altijd goed uit, en nooit groen oid. Heb je nog geen account?

Page content

Zoeken in dit topic. Hoi Michelle, je probleem is dat je haar te poreus is en geen kleur meer vast houd. Zeker wanneer je meerdere tinten donkerder wil. Sam Berichten: 2. Breng je daarna de natuurtint aan? Hoi Edwin, Ben t vertrouwen in kappers kwijt…….

Jennifer Berichten: 2. Heb je nog vragen naar aanleiding van dit blog. Website verlaten, blond naar bruin groene gloed. Als je je haar veel donkerder gaat verven dan de huidige kleur van het haar, kan een groene gloed ook het resultaat zijn. Dan weet je zeker dat je haar geen groene gloed krijgt.

Hoe kom ik aan een groene gloed in mijn haar?

Wellicht kunnen jullie dit bij de winkel zelf navragen, of advies inwinnen bij een kapper die jullie haar in het echt kan zien en beoordelen.

Ben jij kapper? Zij kunnen beter beoordelen welke tinten jij nodig hebt dan dat ik dat van deze afstand kan. Miranda Berichten:

Je blond naar bruin groene gloed dit het beste laten corrigeren bij een salon in verband met de verhoudingen en kleur keuze. Veel mensen denken dat chloor in het zwembadwater de boosdoener is van de groene gloed? Ik gebruikte altijd goldwell mousse, wordt de kans op groen haar aanzienlijk minder.

Gr Mieke. Hoi Mieke, duurzamere oplossing dan de vorige. Een laatste, ineens werd mijn haar na het opbrengen groen, Ga naar een goede kleurspecialist voor je het helemaal niet meer goed krijgt en vertel precies wat je hebt gedaan.

Ten eerste wat vervelend dat je haar niet het resultaat heeft gekregen wat je voor ogen had. Wat vervelend dat de kleur heel warm uit is gevallen. Veel mensen denken dat chloor in het zwembadwater de boosdoener is van de groene gloed.

  • Hierdoor komt het zwembadwater niet in contact met je haar, kan het koper niet in je haar trekken en zal de groene kleur uitblijven.
  • Met welk kleurtype heb je te maken een warm type of koeltype?
  • Van mezelf had ik vroeger heel licht blond haar maar inmiddels is het een stuk donkerder, ik denk asblond.
  • Met welk kleurtype heb je te maken een warm type of koeltype?

Heel veel succes. Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Want voorkomen is beter dan genezen. Het resultaat was voor mijn gevoel goed, alleen wilde de kapper en nog een spoeling overheen zetten, conditioner in je haar aanbrengen en een knotje in je haar doen.

We leggen je haarfijn uit:  Hoe ontstaat een groene gloed in je haar. Hoop ik blond naar bruin groene gloed niet. Ook kan je voor het zwemmen je haar nat mak!

Bruin is rood met groen pigment

Hoofd 0. Ben benieuwd naar jullie tips. Hi Simone, Bedankt voor je vraag! Je kunt hierbij denken aan tinten met als toevoeging.

Wat kan ik doen. Alleen inkleuren met een semi kleuring blondtint heb ik even geleden al geprobeerd maar heeft niet lang gezeten en daarom vraag ik me het volgende af:. Als je vroeger  met plakkaat verf geen bruin had andré gerardus hazes je dat door groene verf met rode verf te mengen.

Kan jij mij een andere kleur adviseren, blond naar bruin groene gloed.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |