Castellum theatre alphen aan den rijn

Datum van publicatie: 25.03.2021

Het aantal vierkante meters m² dat nodig is om alle functies onder te brengen is ruim driemaal groter dan het beschikbare kaveloppervlak m². Stuur een locatie in. U hoeft geen theater- of filmvoorstelling te bezoeken om te genieten van lekker eten en drinken in Café Alphens.

Gemeente Verbouwing Castellum van start gegaan 26 mei Want onder hun bezielende leiding kunt u meedenken over de mondiale coronacrisis. Ook nieuwsberichten over het theater ontvangt u middels een nieuwsbrief. Welkom donderdag. Uitgelaten lachsalvo's, stilte van ontroering, ooh's en aah's uit bewondering en luidruchtige staande ovaties; vanuit de comfortabele stoelen van de Fonds Alphenzaal en Rabozaal ervaren respectievelijk en gasten avond aan avond de magie van theater.

Het theater heeft twee zalen, de Fonds Alphenzaal met zitplaatsen en de Rabozaal met zitplaatsen.

Wonen en bouwen Druk met verbouwen: zo ziet het Castellum er nu van binnen uit 30 juni. Want onder hun bezielende leiding kunt u meedenken over de mondiale coronacrisis? Try out donderdag. Try out Glen Faria is in in n klap bij het grote publiek bekend, castellum theatre alphen aan den rijn, wanneer Davina Michelle tijdens De Beste Zangers van Nederland zijn Duurt te Lang zingt? Filmkaarten voor CinePlus zijn zowel online als aan de kassa te bestellen.

Cinema Castellum biedt voor ieder wat wils in een van onze kleurrijke en intieme Cinemazalen.
  • Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.
  • Natuur en recreatie Cultuur Sport Horeca Overnachten.

Bioscooptijden Cinema Castellum

Update corona: theaters in Den Haag en Utrecht open, maar dicht in Den Bosch Er is meer bekend over welke theaters ontheffingen krijgen voor de coronamaatregelen.

Pandepaniek woensdag. Bijzonder aan het gebouw is het ruimtegebruik. Telefoon:  42 92 80 tijdens kantooruren , e-mail:  horeca theatercastellum. Via de website kunt u zich inschrijven. Hexagon Ensemble donderdag.

  • Ook beschikt Castellum over een lift naar de Cinemafoyer.
  • Dennis van Aarssen zaterdag.

Laatste nieuws. Vlees, wal en schip woensdag. Binnenkort bij Theater Castellum 25 jaar lust en leed vrijdag. Try out donderdag. Schrijf recensie. Filmkaarten voor CinePlus zijn zowel online als aan de kassa te bestellen.

Restaurants in Alphen aan den Rijn

Uitgelaten lachsalvo's, stilte van ontroering, ooh's en aah's uit bewondering en luidruchtige staande ovaties; vanuit de comfortabele stoelen van de Fonds Alphenzaal en Rabozaal ervaren respectievelijk en gasten avond aan avond de magie van theater. Welkom donderdag. Regelmatig organiseren we Ladies Nights of Special Nights rondom voorpremières van filmvoorstellingen.

Zij kunnen deze informatie gebruiken en eventueel combineren met andere informatie die je gedeeld met ze hebt. Bekijk een prachtige theatervoorstelling, ga naar de film, aan het water. Over ons. Boek een theater. In de kleinere Rabozaal is ruimte voor plaatsen.

Bioscoopagenda Cinema Castellum

De Zeeger - Internationaal. Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Het theater heeft twee zalen, de Fonds Alphenzaal met zitplaatsen en de Rabozaal met zitplaatsen. U kunt ook telefonisch of via e-mail reserveren.

Want onder hun bezielende leiding kunt u meedenken over de mondiale coronacrisis? Theater Castellum social media facebook. Parkeren Kies bij Parkeergarage Castellum onder het stadhuis voor de uitgang die uitkomt op het Rijnplein: u staat nu voor Castellum! Het is een mooi, modern gebouw met een prachtige glasgevel. Johnny Cash Memorial zaterdag. Bijzonder aan het gebouw is het ruimtegebruik. Bekijk het actuele aanbod.

Voor een compleet avondje uit!

Cookies op Theater. Home vrijdag. Wonen en bouwen Druk met verbouwen: zo ziet het Castellum er nu van binnen uit 30 juni

Schrijf recensie. Rondom onze theatervoorstellingen staan onze gastvrije horecamedewerkers voor u klaar. No Time To Die donderdag?

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |