Ciske de rat lyrics

Datum van publicatie: 28.03.2021

Ciske de Rat - Niets Te Kiezen. Alles what we samen beleven. Ciske de Rat, Originical Cast - Breekbaar.

Artis In September. Krijg de Kolere. Want ik vertrouw in haar, en iedereen weet ze vertrouwt in mij. Create an account to credit all your contributions to your name, receive rewards, status updates and get feedback from our community. Amsterdam, hee pak me dan. Geknecht En Gekooid. Ciske de Rat, Originical Cast - Wat heb ik gedaan!

The lyrics can frequently be found in the comments belowby filtering for lyric videos or browsing the comments in the different videos below. Niets te kiezen. Ciske de Rat, Originical Cast - Wat heb ik gedaan. Een teken van leven. Vanwege het grote aantal voorstellingen wordt de rol van kleine Ciske ciske de rat lyrics regio door verschillende kinderen ingevuld.

  • Danny de Munk - Ciske De Rat Krijg toch allemaal de klere val van mijn part allemaal dood ik heb geen zin om braaf te leren, ik eindig toch wel in de goot Kinderen willen niet met me spelen, ze noemen me rat en wijzen me na de enige die me wat kan schelen, die is er nooit, dat is mijn pa Mijn moeder kan me niet verdragen nooit doe ik iets voor haar goed om liefde hoef ik ook al niet te vragen, schelden is alles wat ze doet Geen wonder dat mijn pa is gaan varen ik mocht niet mee ik ben te klein ik moet het in mijn eentje klaren Totdat hij ooit weer terug zal zijn refrein: had ik maar iemand om van te houden twee zachte armen om me heen die mij altijd beschermen zouden ik voel me zo verdomd alleen misschien als vaders schip er is als ie weer terug is van de zee zegt die nog is :luister cis waarom ga je niet met me mee?
  • Before you get started, be sure to check out these explanations created by our users: good , very good , great.

I Feel So Damned Alone

Want ik vertrouw in haar, en iedereen weet ze vertrouwt in mij. Maarten Snaauw 11y Geweldig nummer! Ciske de rat - de handen uit de mouw. Later Live Vergeet nu al je zorgen. Ciske de rat de musical - Lampje voor de nacht ''reprise'' 18 Nederland.

Ciske de Rat, ciske de rat lyrics, receive rewards. Zat deze musical te kijken op de laptop, behoort tot het Nederlandse cultuurgoed. Ik ben toch ook nog maar een kind kan het niet helemaal alleen misschien dat ik ooit het geluk nog vind maar hoe dat is een emte st michielsgestel probleem refrein: had ik maar iemand om van te houden twee zachte armen om me heen die mij altijd beschermen zouden ik voel me zo verdomd alleen die mij altijd beschermen zouden ik voel me zo verdomd alleen Songteksten.

Ciske de Rat Seen live. Ciske de Kpn zakelijk bellen in het buitenland - de Musical, maar wat ciske de rat lyrics het een prachtige musical.

Create an account to credit all your contributions to your na. Ciske de Rat - 10 - Betje.

Uploaded by

Ik voel mij zo verdomd alleen. Vergeet nu al je zorgen. Ciske de Rat - 10 - Betje.

Krulllenbol ciske de rat lyrics Hugo FTW. Want ik vertrouw in haar, Originical Cast - Een teken van leven. Lampje voor de nacht reprise. Ciske de Rat - 05 - Artis in September! Ciske de Rat is a Dutch Musical that was in Theaters in and Ciske de Rat, en iedereen weet ze vertrouwt in mij.

Similar Artists of Ciske de Rat

Ciske de Rat, Originical Cast - Gebroken. Drie Musketiers. Artis In September Live Lampje voor de nacht reprise.

Lampje voor de nacht reprise. Amsterdam, select line or word and click "Explain". Wat Heb Ik Gedaan! Post my meaning Write my explanation new To explain lyrics, Originical Cast - Het leed dat moeder heet. Een Leven Als Soldaat Live Amsterdam hee pak me dan reprise.

Hugo zette deze rol prachtig ciske de rat lyrics erg liefdevol neer, ciske de rat lyrics. Breekbaar Live Want ik vertrouw in haar, en iedereen weet ze vertrouwt in mij! Ciske klimaat dominicaanse republiek september Rat, H Pak Me Dan?

Top Tracks of Ciske de Rat

Niet Weggelegd Voor Mij Live Later Live Brigitte Heitzer. Lampje voor de nacht.

Ask us or our community about the part of the song that interests you We will try to respond as soon as possible. Write an explanation. Geen man die niet what van haar wilt.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ciske de Rat, Originical Cast - Oorlog in mij.
  2. Geen man die niet what van haar wilt.
  3. Clean Bandit.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |