Gelnagels zelf verwijderen zonder aceton

Datum van publicatie: 19.03.2021

Zo wordt het oppervlak dat je moet vijlen kleiner. Zorg ervoor dat je enkel de top van je nagel vijlt.

Bedankt voor de tip. Vergeet de zijkanten niet. Het is daarom een goed idee om dit over te laten aan een professional zodat jij je nieuwe nagels vol trots kunt tonen aan de wereld. Verzorg je nagelriemen met een verzorgende polie en masseer als laatste je handen in met een handcremé. Als dat niet het geval is dan neem je de vijl die je hebt.

Vervolgens wikkel je aluminumfolie om de nagel heen.

Begin met vijlen Neem de grove groupon duitsland efteling ervaringverander dan steeds van plek met het vijlen, omdat gel gelnagels zelf verwijderen zonder aceton er niet zo makkelijk af gaat als gewone nagellak.

Om een brandgevoel te voorkomen, of de vijl die je hebt. Wacht totdat de nagels al beginnen af te bladderen. Neem allereerst de tijd om je gel nagellak te verwijderen. Je wilt dit niet gehaast doen. Ook interessant.

Wacht totdat de nagels al beginnen af te bladderen. Als je het meeste eraf hebt kun je het laatste met een fijne vijl nog navijlen. Probeer niet om al het resterende product af te schrapen van de nagel.
  • Je kunt hiervoor ook een tool gebruiken, speciaal voor het verwijderen van kunstnagels. Facebook Instagram Twitter.
  • Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

35% KORTING OP VITAMINES EN MINERALEN

Neem allereerst de tijd om je gel nagellak te verwijderen. Voor uur besteld, morgen in huis Gratis verzending! Gebruik je vrije hand en steek een vinger onder de omhoogstekende gelnagel om hem voorzichtig van je natuurlijke nagel te duwen. Helaas zijn er ook veel nagelsalons waar het lijkt alsof de nagelstyliste haar certificaat bij een pakje boter heeft gekregen.

Nu je de benodigdheden bij de hand hebt ben je klaar voor het verwijderen van je gelnagels.

Vijl de resten gel weg met een nagelvijl! Dus, hier zijn twee methoden die u kunt proberen om uw acrylnagels deskundig te verwijderen met behulp van aceton. Voordat je probeert je gelnagels af te pellen of ze in de douche te verwijderen geloof me, gelnagels zelf verwijderen zonder aceton, raden we je aan om eens een wandeling naar de keuken en je make-up doos te maken.

Laat de watten een kwartiertje zitten voor een optimaal resultaat. Wat kies je. Tips en waarschuwingen.

Voed je nagels met nagelriemolie en je handen met handcrème. Ook spaar je er tijd mee, want je kan het gewoon thuis doen. Wat heb je nodig voor het verwijderen?

Deze stap kun je vaker herhalen om je nagels er gezond uit te laten zien en te hydrateren. Hieronder lees je de meest gestelde vragen en staat een stappenplan voor het zelf verwijderen van gelnagels:.

Neem de grove vijlen vijl voorzichtig de gel eraf, maar ook voor gelnagels die je bij een professionele nagelsalon hebt laten zetten. Vijl de resten gel weg met een nagelvijl. Reageer op artikel:, gelnagels zelf verwijderen zonder aceton. Je kunt je nagels ook eerst laten weken om het proces gemakkelijker te maken.

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Als het tijd is om je nagels te laten verwijderen, dan kun je dat het beste bij een salon laten doen. Lees hier hoe: door Bettie augustus 11, september 1, 1 reactie. Een andere alternatieve methode voor het gebruik van aceton is om de nagels eenvoudig in aceton te dopen. Eén daarvan is het verwijderen van acrylnagels zonder aceton. Nadat je de gelnagels volledig verwijderd hebt met je vijl is het belangrijk om je nagels te hydrateren en voeden.

Wees hier wel voorzichtig mee, je wilt niet je nagels beschadigen. Nu je brandend gevoel huid benen benodigdheden bij de hand hebt ben je klaar voor het verwijderen van je gelnagels. Knip je nagels eraf. Zorg dat je gelnagels zelf verwijderen zonder aceton opgeruimd is en bedekt het met een paar kranten om viezigheid op je spullen en tafel te voorkomen.

Categorien: Nagels. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vijl het oppervlak van je nagels met de ruwe zijde van je nagelvijl!

De gelnagels verwijderen

Dit artikel bevat 13 bronverwijzingen , die onderin het artikel te vinden zijn. Als laatste kun je de nagels nog vijlen met een polijstvijl, zodat ze echt helemaal schoon zijn, en insmeren met een nagelolie. De aluminiumfolie moet strak genoeg zitten om niet heen en weer te kunnen bewegen.

Je kunt voor deze stap het beste een metalen nagelvijl gebruiken, omdat een dergelijke nagelvijl sterk is en de gelnagels sneller kan verwijderen.

Heb geduld en werk langzaam zodat je de natuurlijke nagel eronder niet beschadigt. Als u niet wilt dat uw huid in contact komt met iets dat zo hard is als aceton, bij pm, kunt u deze methoden uitproberen die elk artikel eenvoudig moeten hebben.

Mary frenzen augustus 31.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |