Gemist the bold and the beautiful rtl 8 vandaag

Datum van publicatie: 12.06.2021

Liam hoort van Finns fantastische cadeau aan Steffy en besluit zich ermee te bemoeien. Napoli - AZ : door Dani de Wit. Carter en Zoe hebben een teder en authentiek gesprek over hun toekomst.

Eric confronteert Quinn, die woest wordt nu haar wereld instort. Quinn is Bill aan het pushen om haar de waarheid te vertellen over wat er met Brooke is gebeurd. Vlak voordat de modeshow begint, voelt Sally zich schuldig omdat ze zowel Coco als Thomas heeft verraden. Sally onthult haar ware intenties en gevoelens voor Wyatt en valt flauw. Carter en Zoe hebben een teder en authentiek gesprek over hun toekomst. Ridge en Brooke haasten zich naar het zieken

Thomas bezorgt Steffy een cadeau van Vinny, maar hij smeekt Brooke toch om hem te vergeven. Ridge weet dat het niet makkelijk wordt. Quinn eist van Shauna dat ze belooft om nooit iemand te vertellen over wat ze hebben gedaan! Thomas' gesprek over Liam en Steffy begint op Hope in te werken.

Finn moedigt Steffy aan om iets terug te doen tijdens haar herstel.

The Bold And The Beautiful op tv (overige uitzendingen NL)

Quinns haatgevoelens richting Brooke keren zich tegen haar als zij Quinn confronteert met haar wandaden. Finn moedigt Steffy aan om iets terug te doen tijdens haar herstel. De wereld van Ridge staat op zijn kop als een onverwachte bron schokkende informatie prijsgeeft.

Brookes poging om het goed te maken met Ridge wordt verstoord door een onverwacht bezoek. Zoe en Carter kunnen niet langer ontkennen dat ze zich tot elkaar aangetrokken voelen.

Liam begint zich Steffy te herinneren en de liefde die ze samen deelden. Wyatt eist van Sally dat ze hem vertelt waar Flo is.

Uitzending Gemist. Steffy voelt zich alleen en heeft veel pijn, en denkt met weemoed terug aan haar leven met Verf op waterbasis verwijderen. Bill vertelt Steffy over de mislukte zoektocht van Justin en ze vreest het ergste. Het is Wereldstotterdag : bekijk het verhaal van Rebecca video. Zoe en Hope sluiten het verleden af en maken een afspraak voor de toekomst, terwijl ze samenwerken aan de 'Hope For The Future'-lijn.

The Bold And The Beautiful gemist?

Quinn pusht Ridge om opnieuw met Shauna te trouwen, in een poging Brooke te vernietigen. Wyatt eist van Sally dat ze hem vertelt waar Flo is. Met zicht op de haven en het befaamde operagebouw van Sydney geven ze elkaar het ja-woord. Thomas kookt van woede als Hope Zende iets biedt dat hij wil.

Europa wil groene boeren. Populaire Programmas Alle Programmas Zoeken. Liams minachting voor Finn komt aan de oppervlakte? Katie valt Sally aan over hoe zij haar heeft gebruikt om Wyatt emotioneel te chanteren.

Zoe is opgetogen als Carter haar op een romantische avond trakteert.

The Bold And The Beautiful gemist

Finn twijfelt of hij Steffy meer pijnstillers moet voorschrijven. Steffy en Bill delen hun theorieën over de verblijfplaats van Liam. Steffy houdt zich niet langer groot en Finn ziet hoe kwetsbaar ze is. Thomas' gesprek over Liam en Steffy begint op Hope in te werken. Shauna komt terug uit Las Vegas en zet Ridge voor het blok.

Brooke maakt zich zorgen omdat Ridge niet thuis is gekomen en gaat naar het Gemist the bold and the beautiful rtl 8 vandaag Grootse miIlitaire oefening in Nederland, bekijk de spectaculaire beelden? Carter en Zoe hebben een teder en authentiek gesprek over hun toekomst. Koffietijd over nieuw boek over de overgang video. Hij belt Ridge en brengt hem op de hoogte van de situ Quinns haatgevoelens richting Brooke keren zich tegen haar als zij Quinn confronteert met haar wandaden.

Zoe is heel eerlijk over haar verleden. Zoe is opgetogen als Carter haar op een romantische avond trakteert. De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen.

Uitzending Gemist?

Eric probeert Ridge bij zinnen te brengen, voordat hij een grote fout maakt. Dokter Escobar en Flo schrikken van Sally's plan en smeken haar het niet voort te zetten. Thomas realiseert zich dat Steffy echt veel pijn lijdt en besluit voor haar te zorgen.

Thomas keert voor het eerst sinds zijn desastreus verlopen huwelijksdag terug naar huis.

Nadat Eric vertelt dat Ridge Brooke om vergiffenis vraagt, begint Quinn te broeden Deze week: het bezoek van 'The Bold' a Bill vertelt Steffy over de mislukte zoektocht van Justin en ze vreest het ergste.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dollar Bill probeert Brooke ervan te overtuigen dat hij haar prins op het witte paard is. Quinn is Bill aan het pushen om haar de waarheid te vertellen over wat er met Brooke is gebeurd.
  2. Sally is een geduchte tegenstander, maar Flo is aan de winnende hand. De woede van Ridge richting Bill wordt bijna onbeheersbaar.
  3. De getalenteerde modeontwerper Zende Forrester keert terug uit Parijs met belangrijk nieuws.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |