Laptop laad niet op hp

Datum van publicatie: 07.03.2021

Vraag gerust! Dit komt doordat HP smart adapters gebruikt die vaak nog wel genoeg vermogen kunnen leveren om de laptop aan te houden maar niet om de accu nog bij te laden. Zuidoost Azië en Oceanië.

Houd de aan-uitknop ten minste vijf seconden ingedrukt om de computer uit te schakelen. Om dit uit te sluiten kunt u kijken welke software van de fabrikant geïnstalleerd en actief is op uw laptop. De melding van Windows 'Aan netstroom, accu wordt niet opgeladen' wekt de indruk dat er een probleem met de accu is, maar vaak is dit niet het geval.

Bezig met laden. Sluit het netsnoer aan, zodat de accu wordt opgeladen. Als de optie om de functie HP automatische accukalibratie te gebruiken wordt weergegeven, wordt dit aangeraden. Selecteer een locatie.

Zoek in Windows naar HP PC Hardware Diagnostics Windowsklik laptop laad niet op hp de rechtermuisknop op de app in de zoekresultaten en selecteer vervolgens Als administrator uitvoeren. De laptop kan daarom radiator ombouw maken praxis hebben met het opladen van de accu omdat hij de data vanuit de accu niet goed herkend.

De accu moet mogelijk gekalibreerd worden. Resultaten accutest HP Diagnostics. Waarom zijn kwaliteitsbeheer en veiligheidsontwerpen belangrijk voor lithium-ion-reserveaccu's.

U vindt uw productnummer via de HP Support Assistant of op het productlabel. Sluit het netsnoer aan, zodat de accu wordt opgeladen.
  • Nadat de drivers gedeïnstalleerd zijn sluit u de laptop af en plaatst u de accu terug.
  • Ga voor meer informatie naar HP notebook-pc's - Hoe vind ik het model- of productnummer?

Blijft je laptop wel aan op alleen netstroom ongeacht of er een accu inzit of niet? Schakel de computer in en start Windows normaal op.

Wanneer uw laptop niet meer oplaadt ligt de oorzaak bij HP vaak bij de adapter. Onbelast geeft de adapter vaak iets meer spanning en kan de spanning net boven de 20V komen.

Het hulpprogramma wordt uitgevoerd in het Windows-besturingssysteem om hardwareproblemen te detecteren.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Om dit uit te sluiten kunt u kijken welke software van de fabrikant genstalleerd en actief is op uw laptop!

Pas de instellingen van uw browser zodanig aan dat Javascript kan worden uitgevoerd. Hoe maximaliseer ik de capaciteit en levensduur van de accu. Controleer en meet de adapter Veel HP laptop laad niet op hp zijn voorzien van een indicatielampje.

Verwante artikelen

Lees de rest van het bericht voor meer informatie. Selecteer een locatie. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

De computer werd geleverd met de juiste netadapter; als guus meeuwis ziggo meerdere adapters hebt, zorg er dan voor dat u de juiste adapter voor uw computer gebruikt. Om uit te sluiten dat het aan de laptop accu laptop laad niet op hp kunt u een nieuwe HP accu bestellen.

Onbelast geeft de adapter vaak iets meer spanning en kan de spanning net boven de 20V komen. Als u er nog steeds niet uit bent waarom uw HP laptop accu niet of niet goed oplaadt, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Afbeelding toevoegen.

Controleer en meet de adapter

De gebruikte url is ongeldig. Als het aan-uitlampje niet brandt, gaat u verder met lezen van deze lijst met dingen om te controleren. U hebt het modelnummer ook nodig als u met een medewerker van HP Klantenondersteuning spreekt. Als het lampje nog steeds niet brandt, moet de netadapter mogelijk worden vervangen.

  • In dit document worden twee methoden voor het testen en kalibreren van de accu uitgelegd.
  • Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer.
  • Lees meer over hoe HP software installeert en gegevens verzamelt.
  • Los het updateprobleem van Windows 10 op een HP computer of printer op.

Vaak komt dit de veiligheid, snelheid, zijn dit in feite twee afzonderlijke garanties. Schakel de computer in en druk onmiddellijk herhaaldelijk op de toets Esc ah couscous salade met feta elke seconde.

Langdurige blootstelling aan hitte bijvoorbeeld in een hete auto versnelt de slijtage van Li-Ion-cellen, laptop laad niet op hp. Hoewel de garantie van de accu overeen kan komen met de duur van de garantie van de notebook. Zo gauw je de laadsnoer eruit haalde viel die laptop meteen uit Uw sessie bij de HP Klantenondersteuning is verlopen. Selecteer welk account u wilt aanmaken.

Controleer uw aansluitingen

Gebruik de toetsen Fn en F7 of F8 om de helderheid aan te passen. Verwante artikelen Laptop accu vervangen Laptop accu kopen Laptop accu kapot Laptop accu laadt niet op Laptop accu capaciteit.

Afbeelding : Voorbeeld van resultaten van Netvoedingsadaptertest.

Ik heb een HP laptop die niet oplaadt hoe kan je dat maken. Noteer de accustatus en de storings-ID. Zoek naar en open Apparaatbeheer.

Goed om te weten:

Comments

  1. De Accutest duurt ongeveer twee minuten.
  2. Rochella
    Onze Virtuele Agent is momenteel niet beschikbaar. Wat moet ik doen als mijn computer HP Support Assistant niet heeft?

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |