Overnachten onderweg naar italië via oostenrijk

Datum van publicatie: 21.03.2021

Wij geven ook een aantal tips voor het traject richting Frankfurt: met kleine kinderen rijd je soms wat minder kilometers op een dag dan wanneer je zonder kinderen rijdt. Schloßpark Gracht: picknick met uitzicht Misschien heb je nog niet fatsoenlijk ontbeten of ben je al aan een vroege lunch toe.

Een kilometer of 20 boven Aosta ligt het betaalbare vakantiehuis Maison Julie-lungo la via Francigena , in Etroubles. Dit hotel tref je aan direct wanneer je door de Gotthardtunnel bent eerste afslag. In Verona ligt de buitenwijk Bussolengo aan de A Dus parkeer je auto, neem de koets en dwaal rond in dit sprookjeskasteel. Een mooie plek om nog even voordelig te overnachten voordat je Zwitserland binnenrijdt.

Eenmaal boven kijk je uit over de meren die samen een groot recreatiegebied vormen. Het Seepark in Freiburg Zuid-Duitsland is een plek waar je even lekker kunt ontspannen. Dit overnachten onderweg naar italië via oostenrijk in Les Houches, op 5 kilometer van Chamonix. We hebben de route naar Itali zelf ontelbare keren afgelegd.

Hier zijn de beste hotels onderweg naar Itali. Ik hou deze post in gedachten voor andere vaksnties.

  • En dan direct over de grens, net in Italië, kom je het betaalbare hotel Gasthof Silbergasser  tegen. Om die rondreis in elkaar te steken, kun je natuurlijk gebruik maken van onze gebruiksvriendelijke routeplanner om je overnachting te plannen.
  • Natuurlijk kan je ook gerust wat langer blijven.

Vind hotels, campings en b&b onderweg voor een tussenstop

Andere fijne hotels onderweg naar dit deel van Italië staan hier. Deze route met de beste plekken om te overnachten staat hier direct onder. De Gotthardroute door Zwitserland. Bellinzona in het Italiaanse kanton Ticino is trouwens een aanrader om te bezoeken. Laat ons dan jouw tips weten.

Schloßpark Gracht: picknick met uitzicht Misschien heb je nog niet fatsoenlijk ontbeten of ben je al aan een vroege lunch toe.

  • Alleen… het is toch iedere keer weer een heel eind rijden. Vakantie in Oostenrijk.
  • Hieronder vind je onze beste tips voor hotels onderweg naar Italië, opgesplitst naar de hotels die je tegenkomt op de route via Zwitserland en de route via Oostenrijk.

En er staan overnachtingshotels in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland tussen. Daarbij hebben wij altijd gebruik gemaakt van overnachtingen op weg naar Itali. Test onze routeplanner uit en boek vandaag nog je accommodaties. ItaliReisinformatie. Als we denken aan Itali, denken we natuurlijk aan pasta.

Hoofdnavigatie

Deze stad heeft drie prachtige middeleeuwse kastelen die je kunt bezichtigen. De autosnelwegen in Oostenrijk. Breakzy autovakanties.

Weet je ongeveer welke route je naar Itali gaat rijden. Ben je er nog niet zeker van of en waar je wilt overnachten onderweg naar Itali via Oostenrijk. Meer informatie. Overnachten onderweg. Iets meer richting Aosta verblijf je betaalbaar in een familiekamer in Hotel Lo Fley.

Alle wegen leiden naar Rome – hoe kom ik in Italië?

De Weißensee ligt recht aan de weg, dus ideaal voor een korte stop onderweg. Stop net onder Duisburg bij Uitzichttoren Wolfssee voor een prachtig uitzicht over het merengebied. Andere fijne hotels onderweg naar dit deel van Italië staan hier. Dit was trouwens ooit een kerk.

Enkele aanraders: Innsbruck 9 uur rijdenFrankrijk en Zwitserland, Reutte 8 uur. Wil je verblijven in de buurt van Milaan. Tussen Innsbruck en Brenner. Bij de hotels staat de afstand vanuit Nederland en langs welke route naar Itali het ligt. Een mooi gelegen luxe hotel op het drielandenpunt tussen Duitsland.

Eventueel kun je een verblijf in dit hotel combineren met een bezoek aan de fascinerende stad Milaan! Maar naar itali of kroati doen we meestal in oostenrijk ovetnachten, overnachten onderweg naar italië via oostenrijk. Net boven Metz is het Novotel Metz Hauconcourt een aanrader.

Hotel onderweg naar Italië op basis van de route

Daarna rijd je door Calabrië naar het zuiden, richting Sicilië. Dan heb je daar een apart vignet voor nodig! Ga je naar Italië?

De laars van Europa heeft zoveel moois te bieden en daarom is het dan ook aangeraden om het land per auto of trein te gaan ontdekken. Alleen… het is toch iedere keer weer een heel eind rijden.

Goed om te weten:

Comments

  1. Seepark Freiburg — km van Utrecht — 9 minuten van de A5. Overnachtingshotels op weg naar de Adriatische kust.
  2. Vanuit Bussolengo is o. De gasten zijn enthousiast over de familiekamers.
  3. Danjella
    Naar Innsbruck via de Fernpas.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |