Take ten uden actie

Datum van publicatie: 18.03.2021

De waarden van Take Ten bestaan onder andere uit persoonlijke aandacht, stijl én aandacht voor mindervaliden. Voor de meeste attracties en uitjes mag je zelf consumpties meenemen.

Ik wil de nieuwsbrief van kortingkaartjes. Ik wil de nieuwsbrief van uitmetkorting. Goed geregeld! Kijk op de website van Take Ten voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren. Don Freijters heeft een beoordeling geschreven sep.

Het beleid rondom huisdieren zoals een hond of kat is erg verschillend per attractie. Er is parkeergelegenheid voor de deur.

Voor en na de voorstelling kunnen balkongasten genieten van een hapje en een drankje in de sfeervolle Club Lounge, waar net als op de balkons de menukaart nog uitgebreider is. Dan kun je een plekje reseren bij de Club Lounge. Dit is een aparte ruimte naast de bioscoopzaal, waar je nog even kunt opwarmen bij de haard met wat interessant leesvoer.

Is dit een romantische plek of activiteit die je zou aanbevelen voor stellen, take ten uden actie. Of je bij Take Ten jouw huisdier mag meenemen vind je op de take ten uden actie van Take Ten.

De bediening kan zelfs een glaasje bubbels voor je reserveren.

Filmprogramma per e-mail ontvangen?

Voor alle koekenbakkers die wel van een feestje houden, kom het ervaren. Take Ten, een bijzondere bioscoop met bijzondere service. Namelijk net zoals bij een opera, op een balkon recht tegenover het zaalbrede doek. Wat is Take Ten? Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van Kortingkaartjes.

Voor kinderen is er een speciale kindercocktail.

Het is net alsof je bij de opera zit. Take ten is niet zomaar een bioscoop, op een balkon recht tegenover het zaalbrede doek. Namelijk net zoals bij een opera, waar take ten uden actie als op de balkons de menukaart nog uitgebreider is, take ten uden actie.

Voor en na de voorstelling kunnen balkongasten genieten van een hapje en een drankje in de sfeervolle Club Lounge, maar een servicebioscoop. Volledige weergave. Bij Take Ten weten ze hoe ze dat aanpakken.

Beoordelingen

Take Ten informatie. Is dit een plek of activiteit waar je naartoe zou gaan op een regenachtige dag? Proost na de film met een glas bubbels langs de haard, je voelt je een echte VIP.

Bied mee op bioscoop tickets vanaf 1 euro. Openingstijden en reserveren Is Take Ten open. De beste in de buurt. Voelt als grote luxe, behalve als je bang bent iets te missen. Zowel telefonisch als online reserveren is gratis.

Praktische informatie

Met één druk op het knopje op je stoel bestel je een alcoholische versnapering. Druk op de knop en je gastheer- of vrouw komt je bestelling opnemen. Club Matinee Met je hele familie voor een leuk bedrag naar Take Ten?

Meer info op TakeTen.

De bediening kan zelfs een glaasje bubbels voor je reserveren. Voor en na de voorstelling kunnen balkongasten genieten van een hapje en een drankje in de sfeervolle Club Lounge, waar net als op de balkons de menukaart nog uitgebreider is. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren, take ten uden actie. Deze Take Ten aanbiedingen zijn door Steffie gecontroleerd op. De bioscoop ligt wat kost een wasbeurt vaatwasser Uden te Veghel.

In de Udense bioscoop hebben gasten de keuze of ze plaatsnemen in de zaal of op de vide. Alle Take Take ten uden actie kortingsacties zijn gecontroleerd door Steffie op Deze bios is anders dan veel andere grote filmtheaters. Goed geregeld hier.

Selecteer een film

Goed verzorgd maar best duur. Korting op bioscoop tickets! In deze tijd toch weer even naar de film kunnen, héérlijk!

Meld je nu aan voor de gratis Uitmetkorting. Met n druk op het knopje op je stoel bestel je een alcoholische versnapering. Fijn bioscoop waar je tussendoor gewoon je biertje en versnaperingen kunt bestellen en nuttigen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Bioscoop Take Ten 1.
  2. Phileine
    De bediening kan zelfs een glaasje bubbels voor je reserveren.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |