Veel sterkte voor morgen

Datum van publicatie: 05.04.2021

Wesly ik wens jou heel veel sterkte op je aankomende nieuwe reis. En dat wens ik iemand dan toe, de kracht om uiteindelijk door te kunnen. Robert en Simone 9 jaar geleden.

Zo ben je altijd dichtbij! Peter - 14 jul Helemaal mee eens, al jaren een allergie voor dat woord omdat het zo makkelijk door iedereen maar gebruikt wordt. Annelien - 05 aug.

Dutch Ik wens u veel sterkte en ik wens u veel succes. Annemieke Hoogendoorn 9 jaar geleden. Ik ben in gedachten bij jullie. Luna - 05 aug.

Ich liebe dich sehr. Het heeft me aan het denken gezet. Liefs van ons. Er brandt een kaars voor je. Antoinette - 05 aug.

Zelf vind ik het ook fijn als mensen mij daar sterkte mee wensen.
  • Ik wens de Commissie en onszelf daartoe veel sterkte.
  • Hoe vaak durf je je echte gevoel te tonen, te huilen in het bijzijn van anderen? Dus wat was helemaal geweldig top en wat kon beter tip.

Loodzware dag

Maar dan is het gewoon meer een uiting van meeleven en bedoel ik het als: ik wil je veel kracht toewensen etc. German Es ist gut, daß wir die Aufmerksamkeit abermals darauf lenken. Daarvoor heb je geen vriendin nodig die dat zegt. Niet iedereen hoeft altijd alles te weten.

Alles valt of staat met HOE iets wordt gezegd: als je stagebegeleider dezelfde zinnen een beetje afraffelend tegen jou zegt en jou het gevoel geeft dat ze dat ook tegen anderen zegt, dan kunnen die mooie woorden nog altijd inhoudsloos voelen…. Lizzy 9 jaar geleden. Heel veel sterkte in deze zware tijd.

German Dies ist sehr viel. Zoek je een andere soort kaart om iemand een hart onder de riem te steken. Willen jullie hem [zeker namens Jeffrey] nog een knuffel geven en hem een goede reis wensen.

Sterkte kaart Hallmark heeft een grote collectie kaarten voor verschillende gelegenheden. Dutch Heel veel bugs opgelost. German - Morgen mit Sonnenaufgang wirst Du sterben.

Online sterkte kaarten bestellen en versturen via Hallmark biedt vele voordelen, veel sterkte voor morgen.

Fotokaarten

Lieve allemaal, ik wens jullie ontzettend veel sterkte en kracht toe. Dionne - 05 aug. In gedachten zijn we bij jullie gezin.

Lieve familie, We zijn in gedachten heel dicht bij jullie, veel sterkte voor morgen. Annemieke Hoogendoorn 9 jaar geleden.

Morgen nog zo'n moeilijke dag maar ook fijn voor Wes geen pijn meer In gedachten staan we aan jullie zijde en altijd bereikbaar op elk tijdstip voor wie ons nodig heeft!

Ich wnsche ihm viel Glck. German Massenhaft Gegner 1. Ich liebe dich sehr.

39 reacties

Margot - 05 aug Het hangt er een beetje vanaf hoe iemand sterkte zegt, maar het kan inderdaad inhoudloos zijn. Zoek je een andere soort kaart om iemand een hart onder de riem te steken? Het ligt er net als anderen hier ook zeggen ook aan hoe het precies gezegd wordt. Maar hoewel het eigenlijk zo een standaard woord is, bedoel ik er niet mee dan iemand sterk moet zijn en zich moet vermannen.

Petra - 05 aug.

Wij weten dat het voor Wesley maar zeker ook voor jullie ondragelijk is nog langer te moeten lijden? Donderdag 13 September Get a better translation with 4,, als ik het zo lees. Een vreselijk moeilijke beslissing de moeilijkste ooit maar, human contributio. Afsluiten van de web-log mooi 30 December 1 jaar geleden. Ik veel sterkte voor morgen u nog veel sterkte.

Reactie plaatsen

Hoe vaak durf je je echte gevoel te tonen, te huilen in het bijzijn van anderen? Dutch Kortom, veel succes en veel sterkte hierbij. Marianne Veenena 9 jaar geleden. German Dies ist sehr viel.

Dutch Ik wens u veel sterkte en ik wens u veel succes. Danique - 05 aug. Wat moeilijk om deze beslissing morgen te nemen, maar zo dapper!

Goed om te weten:

Comments

  1. Renske - 05 aug Ontzettend interessant artikel, Martine!
  2. Dutch Veel sterkte in ieder geval daarmee!
  3. Heel veel sterkte van ons allemaal Sylvia proko. Er zijn geen woorden voor!

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |