Vertrektijden boot naar texel

Datum van publicatie: 16.03.2021

De maximum leeftijd is 26 jaar. Bouwjaar: Afmetingen: ,4 meter lang, 26,9 meter breed diepgang 4,4 meter Capaciteit: auto's, 1.

Indien u beschikt over een debiteurenpas kunt u betalen per automatische incasso. Op de website van TESO kunt u ook eventueel verwachte wachttijden vinden. Om in aanmerking te komen voor deze pas gelden er een aantal voorwaarden. Een kaartje is altijd een retourticket voor de heen- en terugreis.

Vanaf Den Helder  is er elk uur een afvaart van  6.

De ingang naar de boot is naast vertrektijden boot naar texel. Op Zondag vaart de boot vanaf 8. De hele TESO veerboot grote gaten vullen muur over gratis wifi. Deze website maakt gebruik van cookies. Bus lijn 33 sluit aan op de veerboottijden en vertrekt elk uur om - vanaf het NS-station.

  • Texel behoort tot de provincie Noord-Holland en is het grootste Waddeneiland van Nederland met een oppervlakte van km².
  • Dan kunt u een ticket kopen via de website van Teso, bij de lokettist in de veerhaven, of bij een van de ticketautomaten.

Internationaal (NL-UK)

Bij de terugreis vanaf Texel hoef je geen bootkaartje te tonen. Dit is sinds eind het paradepaartje van Teso. Bij extra afvaarten van de veerboot rijdt er GEEN extra bus De totale reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten. In de veerhaven kunt u contant, per PIN en met creditcard betalen.

Per boot naar Texel , voor velen iets om naar uit te kijken.

Zoeken naar:. Kijk dan naar Over Texel. Extra afvaarten en reistijd De afstand tussen Den Helder en Texel is vertrektijden boot naar texel km.

Telefonisch boeken van kaartjes voor TESO is niet mogelijk, tenzij u speciale wensen heeft of een zeer breed voertuig hebt. Vanaf Den Helder. Echter is Texel als gevolg van de  Allerheiligenvloed in een eiland geworden.

Waddeneilanden

U kunt ook aan het loket in Den Helder uw kaartje kopen. Overige tarieven Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorieën: Tarieven voetgangers Tarieven voertuigen Tarieven brom fietsen Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

Kijk dan naar Over Texel.

U reist met de Dokter Wagemaker of de Texelstroom. Echter is het aantal personenauto's 40 minder, vertrektijden boot naar texel. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je HelloTexel zo goed mogelijk beleeft! De veerboot is groot genoeg, dus reserveren is niet nodig.

Wil je zonder auto de overtocht met de boot naar Texel maken. Als u een dagje Texel wilt doen kunt u de auto meenemen aan boord of parkeren achter de terminal, voor meer informatie zie TESO.

Om in aanmerking te komen voor deze pas gelden er een aantal voorwaarden. Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar. Dagelijks is de laatste afvaart vanaf Texel om en vanaf Den Helder om Lees alle voorwaarden op de  krim.

Een leuk feitje wat veel mensen niet weten is dat Texel ooit verbonden was met het vasteland.

Adres Teso veerhaven Maakt u gebruik van een navigatiesysteem. Spring naar inhoud. Bent u zakelijke klant vertrektijden boot naar texel de Teso. Zorg wel dat je je hond hebt aangelijnd tijdens de overtocht. Dagelijks is de laatste afvaart vanaf Texel om en vanaf Den Helder om Bouwjaar: Afmetingen: ,4 meter lang, 1. Indien u maandelijks meer dan euro aan tickets spendeert komt u in aanmerking voor een debiteurenpas.

Voor het eerst naar Texel?

De veerboot naar Texel kunt u boeken via internet of aan het loket in Den Helder. De veerboot is groot genoeg, dus reserveren is niet nodig. Tickets besteld via de Teso website, ticketautomaat of beschikt u over een Teso pas?

Wil je zonder auto de overtocht met de boot naar Texel maken. Er zijn ook bagagewagens aanwezig om uw bagage aan boord mee te nemen. Nee, je hoeft in principe niet te wachten voor de veerboot naar Texel, vertrektijden boot naar texel. Zorg wel dat je je hond hebt aangelijnd tijdens de overtocht.

Goed om te weten:

Comments

  1. Zo dient er een schoolverklaring te worden ingevuld door zowel de school als de scholier.
  2. Dagelijks is de laatste afvaart vanaf Texel om en vanaf Den Helder om Komt u te voet of per brom fiets?

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |