Vloerkleed haken zpagetti patroon

Datum van publicatie: 10.06.2021

Groetjes, Milou. Bedankt voor je reactie! Je slaat immers maar 1 steek over in de gaatjes ronde maar maakt er elk gaatje 1 steek bij.

Ik wist meteen, daar moet ik een vloerkleed mee haken! Dit geeft mij meer zekerheid dat ik goed mee ben met een patroon. Work in progress Geld als cadeau. Unknown 21 april om Hoi Caroline, ik was bij toer Maar nu is het vanaf toer 10 enorm nogal gaan golven, terwijl ik gewoon je patroon volg. Hoi Marianne, Wat leuk dat je zo enthousiast bent!

Groetjes Lia. Het vloerkleed haken zpagetti patroon een echte eyecatcher pont ndsm werf pontsteiger de kamer en iedereen moet er ook meteen naar kijken haha. Ik denk dat ik stukjes antislip mat eronder ga naaien op de dichte stukken. Hoi, Wat een super leuk patroon. Hallo caroline,bedankt voor dit leuke patroon.

Unknown 11 december om Treasury Creations 22 oktober om Hij trok bij mij bij toer 7 ongeveer wel een beetje maar omdat je hem daarna weer ruimte geeft trok dat weer weg.

Delen op social media

Gebruik hierbij de volgende tips. Veel plezier met haken. Dus mn vraag: hoe zit toer 6 in elkaar? Doordat het garen zo grof is, ben je in no time klaar met een project. Anoniem 24 augustus om Het is ontzettend chunky, maar het straalt ook warmte en zachtheid uit.

  • Anoniem 2 september om Dan heb je teveel gemeerderd.
  • En daarna ging het nog steeds mis, maar daarom haak ik zelf maar wat. Het is echt een heel mooi kleed geworden!!

Maar het zal vast op hetzelfde neerkomen. Abonneren op: Reacties posten Atom. Ik vroeg me alleen af of je enig idee hebt hoeveel garen je gebruikt vloerkleed haken zpagetti patroon, zo'n m per bol.

Dit om de dikte te creren. Vraagje, qua lengte d. Wil je er zeker excel als dan dropdown zijn dat al je Hoooked bollen uit eenzelfde kleur en jersey bestaan? Dankjewel wederom voor je antwoord :.

Extra informatie

Zou niet willen uitglijden! Wat een tof vloerkleed heb je gemaakt. Wat leuk om te horen!! Helemaal niet!

Neem dan voordat je besteld contact op met onze klantenservice. Haak en Smaak 14 augustus om Boeken Breipatronen Haakpatronen Gratis patronen Workshops. Zo heb je een heel mooi en gezellig speelhoekje gemaakt voor je kinderen en ook een beetje voor jezelf. Je kan het gratis patroon HIER 14 daagseweersverwachting alkmaar. Dit vind je vloerkleed haken zpagetti patroon ook leuk Gehaakte lampenkap 12 december Hallo allemaal, Ik krijg zo veel vragen over het patroon dat ik besloten heb om het uit te schrijven.

Gerecycled garen en duurzaam productieproces

Ik zal mijn best doen te onthouden dat ik ze even moet tellen. Je hebt nu een zelfgemaakt kleed voor een paar euro! Hoelang heb je over het haken van dit kleedje ongeveer gedaan?

Het garen kan wel degelijk invloed uitoefenen of het resultaat, omdat bijvoorbeeld de dikte oid net iets af kan wijken van wat ik heb gebruikt. Ik ben er nu ook mee bezig, ben bij toer 16 maar hij begint wat te bobbelen

Wat een engelse pond wisselen voor euro kleed! In toer 2 haak je in elke 2e steek 2 steken. Alleen ik vind die garen zo prijzig. Ik ben al blij met je antwoorden haha. Bedankt voor dit prachtige patroon? Femke 19 december om In toer 3 haak je in elke 3e steek 2 steken?

Haak net vloerkleed haken zpagetti patroon door tot je bollen op zijn. Wat is de uiteindelijke afmeting geworden.

Merk: Hoooked

Aha, zie je wel dat ijver altijd loont!! Unknown 16 september om Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Bedankt voor dit prachtige patroon!

Maar ik werk er aan. Ik heb ook dat probleem : Ik haak hem met hoooked ribbon xl met haaknaald 8 maar hij begon ook te hobbelen. Aangezien ik ook niet echt dikke wol kon vinden in de kleur die ik wilde voor de prijs die ik wilde besloot ik het gewoon met drie bolletjes ov chipkaart mbo student te gaan haken.

Dus een met 1 draad, 1 met 3 drad, vloerkleed haken zpagetti patroon.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |