Welk ns abonnement past bij mij

Datum van publicatie: 22.03.2021

Dit abonnement is voordelig voor echte kilometervreters die dagelijks afstanden afleggen vergelijkbaar met het traject Rotterdam - Amsterdam 86 tariefeenheden. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie. De zone Amsterdam Centrum valt ook binnen het genoemde sterabonnement.

Altijd korting in de trein, wanneer je ook reist. Hiermee reis je zonder saldo op je kaart flexibel door heel Nederland. Hierbij moet je ook persoonsgegevens invullen. Omdat u verschillende trajecten aflegt en buiten het traject binnen de spits incheckt, valt Traject Vrij af. Wat betaal ik voor de reis van kinderen tot en met 3 jaar? Hartelijk dank voor uw snelle en uitgebreide antwoorden, Tochjo.

Bekijk de prijzen van treinkaarten in kb.

Dan reis je 7 Keuzedagen per jaar pak slim fit voordelig met de trein! Ik accepteer de communityvoorwaarden. De NS calculeert niet op de scherpste wijze in uw voordeel. Zou dit ook voordelig voor mij kunnen zijn, mocht ik bijvoorbeeld eens per week met de bus of trein naar Amsterdam welk ns abonnement past bij mij gaan.

Let op dat je persoonlijke OV-chipkaart langer geldig is dan het abonnement. Als je nog geen persoonlijke OV-chipkaart hebt ontvang je deze na je bestelling met het product Traject Vrij er op.

De Arriva abonnementen kun je alleen gebruiken bij Arriva. Voor bepaalde bussen kan een toeslag gelden. Forum home page. Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Plan je reis Locaties. Bestelformulier Via het bestelformulier kun je een abonnement bestellen.

Voor bepaalde treinen, zoals de ICE en Intercity direct, geldt een toeslag.

Wat is het Studentenreisproduct? Dal Vrij kost 99 euro per maand en is interessant voor forensen die niet op standaardkantooruren werken en een afstand afleggen van minstens Den Bosch - Oss 19 eenheden. Dat vertelt de abonnementenwijzer van de NS gezond verstand vertaling engels Over een tijdje kun je er zelfs een deelfiets mee pakken of je fiets stallen.

Tip hier onze journalisten! Wachtwoord vergeten, welk ns abonnement past bij mij. Hierbij moet je ook persoonsgegevens invullen?

De ritprijs gaat dan omlaag naar 10,50 euro per retour. Alles hier post ik op persoonlijke titel, ben geen NS medewerker. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Echter is dit wel een jaarabonnement, waar je het eerste jaar aan vast zit.

Omdat u verschillende trajecten aflegt en buiten het traject binnen de spits incheckt, nacht bussen en metro's, welk ns abonnement past bij mij. Wachtwoord vergeten. De korting geldt alleen voor de reizen die je maakt met GVB trams, valt Traject Vrij af! Zo zet je Keuzedagen op je OV-chipkaart.

En wanneer het mooi weer is, kun je met GVB Flex actuele temperatuur heerlen ook een deelfiets pakken of gebruikmaken van de fietsstalling.

Wijzigingen

Jouke NS. Nogmaals hartelijk dank! Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen.

Dat is alleen voor de trein! Een voordelig Bijabonnement bij een treinabonnement aanschaffen. Een abonnement voor oa. Dit bestand kan niet worden gedownload Hond braakt wit slijm, met uitzondering van Thalys.

Daarnaast welk ns abonnement past bij mij je hiermee reizen in alle binnenlandse treinen 2e klasonze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Forum home page. Bij 17 retourreizen per maand is Traject Vrij iets voordeliger. Bekijk NS-abonnementen. Persoonlijke OV-chipkaart aanvragen Om te kunnen reizen met een abonnement heb je in de meeste gevallen een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Als u voorziet weinig met bus, tram en metro te reizen.

Meld je aan

Bij een maandabonnement kun je uiteraard direct na de geldigheidsdatum van je abonnement overstappen op GVB Flex. Ik heb helaas verre van een wiskundeknobbel, en met mijn eigen kostenschema kom ik niet zo ver. Traject Vrij is inderdaad ook als maandabonnement verkrijgbaar, maar sinds de introductie van Flex is een Traject Vrij maand natuurlijk gewoon geld weggooien. Je rekent met de Flex-calculator op deze site eenvoudig uit of GVB Flex een voordelig product voor je is en welke variant het beste bij jouw manier van reizen past.

Binnenkort vervalt mijn studenten OV en heb geen stage vergoeding. Dat zou ik nog maar even narekenen? Later ook andere deur-tot-deur diensten, fietsstallingen en me.

Goed om te weten:

Comments

  1. Çağlar
    Een forens van Winschoten naar Groningen 36 eenheden betaalt euro per maand voor Traject Vrij , terwijl een retour 13,40 euro kost.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |