Vd valk gouden leeuw

Datum van publicatie: 09.06.2021

Je kunt gratis annuleren tot uur op de dag van aankomst. Railroad station Station Voorschoten 1,2 km. De gratis consumptie kon alleen maar in de bar worden opgenomen.

Rond Tante Tokkie biedt een natuurboerderij met kaasmakerij, een ijssalon en een pannenkoekenrestaurant. Beschik­baar­heid Bekijk onze kamers. In Valk Versmarkt. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Benieuwd naar de prijzen?

Priv-inchecken en -uitchecken. Alsof we een stel ongewenste gasten waren. En geniet van de comfortkamers. LO, Geach. Amusement park Duinrell Wassenaar 4,7 km. Hotel en personeel allemaal prima in orde.

Benieuwd naar de prijzen?

Of fiets langs de molens van Stompwijk, Kouderkerk en Zoeterwoude. De manager kwam naar ons toe en zei dat de tafel voor andere mensen was.

Heerlijk ontbijt. Toon alles. Mehr anzeigen min. Ons zien ze daar nooit meer terug!!!!

Bij constatering zullen wij de kamer niet verhuren. Anders 7 Zakelijk 6 Alleenreizend 1. Of fiets langs de molens van Stompwijk, Kouderkerk en Zoeterwoude.

Kamerindeling. In de avonduren kunnen gasten nog even iets drinken in de bar. Shoppping Spui Den Haag 9,1 km.

Hulp bij boeken?

Dit is duidelijk aangegeven bij het maken van de reservering en hier bent u mee akkoord gegaan. Deze airco kunt u dus zelf instellen voor uw kamer; dit wordt niet centraal geregeld. Huurauto's Alle huurauto's in Voorschoten bekijken. Een beoordeling schrijven.

Churches Nieuwe Kerk Delft 12,5 km. Wij vinden het vervelend te lezen dat uw verblijf niet naar wens is gelopen. Bovendien ligt het hotel op een steenworp afstand van de kust en gezellige steden, zoals Den Haag. Ga een heerlijke dagje naar het strand of wandelen in de bossen om uit te waaien.

Nederland Zuid-Holland Rockanje, vd valk gouden leeuw.

Stijl en sfeer van het hotel

Neem dan plaats in de knusse lobby met open haard. Mimi is vernieuwend en een tikkeltje eigenwijs. Beoordelingen bijwerken Klantenservice Veelgestelde vragen. Sinds mei is ons nieuwste aanwinst Tante Tokkie geopend.

De kamers zijn uitgerust met een regendouche of bad. Vd valk gouden leeuw het weekend: 24 uur bezig. Benieuwd naar de prijzen. Meer informatie vindt u op hier. ValkAccount aanmaken. Dienst bereidheid. In Proeflokaal Mimi. Excuses dat dit niet kenbaar aan u is gemaakt?

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

Geen opmerkingen. Kinderen zijn van harte welkom in dit hotel. Luchthaven Bij Hotel de Gouden Leeuw kan het allemaal!

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie of een zaal voor een workshop, congres of bedrijfsfeest. Wat is de laatste checkout tijd. Hotel Inntel Rotterdam Centre.

Goed om te weten:

Comments

  1. Virginia
    Volgende januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december. We hielden ons in maar dit is echt zwaar onder de maat!!!!
  2. Nurullah
    Uitstapjes naar de steden Leiden en Den Haag, die beide in ongeveer 20 minuten per auto bereikbaar zijn, zijn aanraders.
  3. Antwoord van Webcare D.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |