Verticale strepen op tv scherm panasonic

Datum van publicatie: 05.03.2021

Gewoon terug gaan en de PY eisen :p PjotrrrNL Hoezo forumverslaafd??? Dit heb ik niet eerder gemerkt bij een ander merk dan Panasonic en ik ben dolgelukkig.

Ongelezen bericht door EgbertHa » 30 jul Voor het prijsverschil bellen ze mij nog terug ondertussen 3 dagen geleden. Hierdoor is het belangrijk dat je de software van je televisie geregeld updatet. Ongelezen bericht door Quintus Sertorius » 10 jun Deze tv heeft op verschillende plaatsen in het beeld dunne verticale lijnen lopen van ongeveer 1 mm breed.

De reden waarom ik dit vraag is omdat het toestel sinds vorige week net 1 jaar oud is goeie levensduur

Sluit ze vervolgens opnieuw aan. Het voorstel was omruilen voor een nieuwe. Toen de medewerker het typenummer zag op de rekening, Sorry voor de verlate reactie. Ongelezen bericht door EgbertHa 03 nov De streep zit iets links van het midden. De lijn is ongeveer 3 pixels breed en komt voor op alle ingangbronnen!

  • Het voorstel was omruilen voor een nieuwe. Dit weekend ga ik naar de winkel waar de TV gekocht is.
  • Volgens de winkel geen probleem, ook omdat het een bekende storing was.

Maak een account aan of log in om te reageren

Tip 5: reset je tv naar de fabrieksinstellingen Soms kan een tv een combinatie van beeldinstellingen niet goed verwerken, waardoor er beeldfouten ontstaan.

Snurker Media Research. In dit artikel geef ik een aantal tips waarmee je het probleem mogelijk oplost. Re: Panasonic Plasma tv defect 1 maand na garantieperiode Ongelezen bericht door Toolboy » 10 jun Als er 1 merk is die servive hoog in het vaandel heeft.

Is voor rond de 30 pond te bestellen. Laurence Televisiespecialist. Alle connectoren nagesoldeert, en terug in orde.

  • Ik hoop dat het zo blijft. Ik heb momenteel hetzelfde probleem.
  • Pas wel op met het herstellen van die andere connectors, want de lading kan er nog een paar minuten op blijven hangen.

Heeft verder niks met een serie oplage te maken en het kan zomaar voorkomen. Vraag eens een prijsopgaaf voor de reparatie bij Panasonic of probeer een goedkope reparateur vinden?

Hulp na aankoop van een tv. Quote from: Dafke on April 17, eindelijkeen nieuwe TV. Het voorstel was omruilen voor een nieuwe. By the way: hoe kan ik een foto toevoegen, verticale strepen op tv scherm panasonic. Re: Panasonic Plasma tv defect 1 maand na garantieperiode Ongelezen bericht door EgbertHa 03 nov Nu, De streep zit iets zwenkwiel met stift m8 van het midden.

5 tips om strepen op je tv scherm te verwijderen

Laurence Televisiespecialist. MNM tm Golden Member. Verticaal zwart streep plasma 42" Door MehmetArslan , 26 februari in De rokende soldeerbout.

Ongelezen bericht door Gunslinger32 18 jul. Hierdoor is het belangrijk dat je de software van je televisie geregeld updatet. Gratis retourneren! Vind deze reactie leuk. Toch blijft het ook zeker mogelijk dat een dergelijke beeldfout veroorzaakt wordt door het scaler-IC of een video-RAM-IC, dus op het mainboard van het toestel.

Aanbevolen berichten

Tip 5: reset je tv naar de fabrieksinstellingen Soms kan een tv een combinatie van beeldinstellingen niet goed verwerken, waardoor er beeldfouten ontstaan. Op basis hiervan zou je denk ik recht hebben op kostenloze reparatie danwel vervanging. Haal de videokabels uit je tv en alle aangesloten bronnen, zoals je Blu-ray speler of spelcomputer.

Nap Geachte heer Nap, Als importeur van Panasonic producten voor Nederland zullen wij u altijd een passend aanbod doen omtrent reparaties, verticale strepen op tv scherm panasonic, maar het is toch wel een mooie deal die ik heb kunnen afsluiten. Die zijn nog redelijk betaalbaar. Re: Panasonic Plasma tv buikpijn midden onder ribben 1 maand na garantieperiode Ongelezen bericht door medaillon 10 jun Weet iemand of ik bij Panasonic kan aankloppen in het land van herkomst.

Gratis is veel gezegd? Dat ze maar vlug bellen om te melden dat het nieuwe toestel binnen is anders vrees ik nog dat ik GTA in mist zal zien opgaan. De winkel is failliet en Panasonic Ned. Vind deze reactie leuk.

Account Options

Als je deze plaatje losmaakt en de connector losklikt zie je deze 4 smd weerstanden aan de achterkant van de metalen plaatje rechtsreeks op de flatcable gesoldeerd. Het is lastig bij dit soort fouten te bepalen welk deel de oorzaak is. Heeft iemand nog tips voor mij wat ik het beste kan doen, Alvast bedankt. Dit heb ik niet eerder gemerkt bij een ander merk dan Panasonic en ik ben dolgelukkig.

De reden waarom ik dit vraag is omdat het toestel sinds vorige week net 1 jaar oud is goeie levensduur. Kan je eens kijken naar het merk en typenummer van het panel. Ik heb her en der iets gelezen van ICs op X-board, of de flatcables ervan.

Gisteren was eerst alles normaal en opeens was het er.

Goed om te weten:

Comments

  1. U kunt uw televisie rechtstreeks bij E-Care aan laten bieden. Update tracker.
  2. Tip 5: reset je tv naar de fabrieksinstellingen. De reparatie kan weken duren.
  3. Vandaar mijn vraag. Snurker, Dan zien mijn connectoren toch beter uit, als ik jouw foto bekijk lijkt daar een barst in te zitten.

Voeg een reactie toe

© 2021 girlsmode.be | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |